Snívalo sa mi,že nemôžem zaspať. Neskôr sa ukázalo,že sa mi to nesnívalo, lebo som nespala.
Idem teda do kuchyne, nakŕmiť číču,pozriem z okna a popod okno mi prešli troleje.
Vám možno bežne chodia troleje pod oknom,ale tu je najbližšia zastávka pol kilometra. Zhodnotila som to ako optoklam, a pomaly som začala ľutovať, že som nespala...Minule som nastúpila do električky aj s kamarátkou a tam sa smiala najebaná žena (ale to sa naozaj stalo), otočím sa na ňu a ona nato, že ja za to nemôžem. potom vodič zapol rádio, žena sa zdvihla, zakričala musíme vystúpiť a vystúpila.
Kričím na ňu, že nemusíme, lebo je to len rádio a ona nastúpila späť. 

 Dosť bolo pičovín.
Napíšem vám o dozvukoch. Spočiatku sa mi tam veľmi nechcelo ísť, lebo predstava, že by som bola piatok-nedela zatvorená v chate so spoluzmrdmii, ktorí sa možno budú zabávať,ale vysoko pravdepodobne nie so mnou sa mi veľmi nepozdávala, ale potom ma spolužiačka zmotala, že pôjdeme obidve, hoc aj na 1 deň.
10:00 (4,5 hodiny pred odchodom busu zo stanice) volá mi spolužiačka, že nikam nejde.
Ona a jej invalidný prístup.
Akurát, že busom sme mali ísť len my, ostatný išli autami a viezli zvyšných, čo autá nemajú.
Najskôr ma napadlo, že je to vo všetkých kurvách sveta, lebo sama busom ísť je samovražda, resp. možno aj nie, lebo by som ani nezistila, kt. nástupný ostrovček je môj.
Na štastie mal spoluzmrd voľné miesto v aute a tak ma zobral. Dorazili sme tam na druhý pokus, lebo sme prevideli kruháč v Nitre. Chajda vyzerala celkom vpohode, bol tam síce starý nábytok a tak, ale čím menej hodnotné veci, tým viac to tam môžeme rozbiť. Začali sme oficiálnym prípitkom a potom už to išlo.Bola som fakt prekvapená, lebo naša trieda nie je dobrý kolektív, ale tuto sa bavil každý s každým, okrem high school musical crew, to su bitches, čo si myslia o sebe trošku viac, naštastie sa chvíľku po prípitku odjebali na izbu.
Hneď to zlepšilo náladu, v jednej chvíli sa nebavíš s nikým a v druhej už tam tancuješ a objímaš sa so spoluzmrdmi, niekto mi tam dokonca nakladal o tom jak ma uznáva
Balím špeka. Všetci okrem dvoch huličov, čo to išli sfajčiť somnou pičovali.To mi tam jediné vadilo, ja im nepičujem za to, že chcú piť gumených méďov vo vodke.neskôr sa jeden spoluzmrd snažil predať jednému z huličov pilulku na kĺby tvrdiac, že je to strašný matroš.
Pri našj chatke boli daľšie, v jednej boli nacisti-fanúšikovia Nitry a v druhej vojaci. Išla som ku vojakom so spoluzmrdohuličom, kde do nás chceli liať bororo bez brzdy, tak som si od spoluzmrdohuliča vypýtala kľúče od izby (mali sme spať iba my na 5 lôžkovej izbe) a išla radšej piť k našim.
Tam mi jedna spoluzmrdka opakovala dobrých 7 minút tú istú vetu: tá piča ******* nám rozbila flašu. Piča to bola, to sa musí nechať. Vracia sa ten spoluzmrdohulič, zhodí zadkom poháre zo stola a keď si chce sadnúť na taburetku tak sa s ňou preklopí a ostane ležať. Chalani ho odniesli do izby, kde sa vygrcal do vedra, cca 12x a zaspal. To by sa v tej izbe ešte dalo spať,ale iba v prípade, že by sa nestalo to, čo sa stalo...tasím fixku, nechávam ju kolovať.Každý si niečo nakreslil,ale to ani zďaleka neskončilo...niekto doniesol pastu,tak sa teda pastovalo. Akurát, že on sa celý čas nepohol, čo boostlo nápaditosť a predstavivosť ostatných. Položili naňho všetok nábytok z tej izby...4 stoličky,stôl,posteľ,skrinku a vešiak na bundy.
Akurát, že to ho tiež nezobudilo. Ďalší spoluzmrd sa vyšťal do toho kýbla, kam grcal (wait for pointa, už sa to blíži). Niekto doniesol petardy.
Čo tak mu hodiť 4 ku hlave a natočit to?
Ten chalan sa ani nepohol...proste ani nežmurkol a spal ztranzovaný ďaľej, to nemal robiť. Všetci ho začali budiť a provokovať a tak sa najebaný rozbehol z postele, narazil hlavou do zárubne a jak letel nas5 do postele prevrhol na seba,stenu a 2 priľahlé postele kýbel grciek a štaniek a spokojne zaspal. On chudák ráno ani nevedel, žeby sa niečo stalo a celý šťastný oznamoval, že ani negrcal.
Strhlo sa pár bitiek s chlapcami z vedľajších chát, lebo všetci chodili do našej baliť 2 spoluzmrdky, nakoniec ich vyhodili.
O polnoci sme boli odpáliť ohňostroje, niekto si zapálil svetlicu naopak a vybuchol, ďalší nerešpektoval pokyny, kt. vraveli, že sa má zapaľovať súčasne iba 1 guľa vo valci, zapálil teda 3 a keď som sa naňho otočila horela mu bunda na niekoľkých miestach,taktiež tam niekto niekoho presviedčal,aby tú svetlicu zapálil varechou,alebo to aspoň skúsil .
Dávam ďalšie brko a zisťujem, že niečo je zle, grcať ma bere...niekto už pokazil hajzel a odjebal klučku,tak som sa išla vygrcať na chalanské, dobehla spoluzmrdka do kabínky a začala povzbudzovať.
Išla som sa pozrieť do svojej izby a zhodnotila som, že prvú noc spať nebudem. Viac-menej aj preto, že nebolo kde, teda bolo ale tam spala baba s chalanom, čo ma volali do trojky, tak som sa rozhodla sedieť na gauči až do rána a nájsť niekoho,kto urobí to isté. Odbila 3 hodina a niektorí už išli spať. Chyba. Mali sme viac pirátov, presnejšie plnú piču. A oni mali škáru pod dverami akurát takú veľkú, aby sa tade prepchali výbušniny. Všade to jebalo, až kým nedošiel majiteľkin 17r. syn,že ešte jeden výstrel a platíme celé linoleum. Padla ešte tak krabička a pol pirátov
Pár statočných ešte ostalo smažiť, mali sme tam improvizovaný stroboskop,pamätám si, že vždy keď som sa obzrela tak som sa musela strašne smiať. *Tma*-nič *svetlo*-obzriem sa na spoluzmrda a on sa zaháňa stoličkou na luster a keď ma uvidel proste zahodil stoličku za hlavu a utiekol.
Ostali sme hore iba traja a parodovali sme spolužiaka,potom nás z toho ale preplo a nevedeli sme ho prestať parodovať nasledujúci deň,to človek už rozprával normálne a zrazu sa pristihol,že si z neho robí piču. Cez okienko na dverách priletel pirát. Započala sa vojna cez okienko.
Druhý deň som si zabudla kúpené cigarety v shope a musela som si kúpiť ploskačku, ktorú som nakoniec vypila do dvoch hodín a nebola som ani pripitá, ten druhý deň mi to už nešlapalo a ešte k tomu som brzdila už iba kečupom. Už je to nejaké zbytočne dlhé, ale tak poviem ešte 2 príhody z dneška... dnes je 12.12.2012 a so spoluškoláčkami sme o 12:12 pili druhý poldecák v pajzli pri škole. Nie, že by som z toho bola napichaná ale taký deň už nebude a stále lepšie ako ho presedieť v škole.  A tá druhá príhoda...zvoní mi suseda,že jej šumí zvuk na telke a, že či aj mne a či sa na to nepozriem. Susedu vidím prvý krát v živote a hovorím jej, že ne, ale môžem sa na to pozrieť. Zisťujem, že má 76 a počúva DJ Tiesta. Nič som neopravila

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár