Tak ja vám niečo poviem, nasledovný text bude písaný psychickým autizmom. Boli raz cestujúci, ktorí vlastne nikam necestovali.
Vlastne to neboli cestujúci, ale ja a cestovala som 4 zastávky. Predtým,než som nastúpila na bus som šlapla do hovna, pičovala som ako dôchodca na fronty v lidli a nastúpila som. Ako som tak vystúpila a prešla pár krokov...bám...zase som šlapla do hovna... Včera som ukradla háčik na háčkovanie, lebo v galantérke bola nekonečná rada. Teda až na druhý pokus, ten prvý znel:
Dobrý deň, prosím vás, máte háčik na háčkovanie?
No..to musíte ísť tam do galantérie
Čože, ja niesom v galantérii? Tak diky dovi.
Takže na zoznam vecí, kt. som ukradla z obchodu pripisujem háčik na háčkovanie, mimochodom okrem neho tam figuruje iba kúsok alobalu(ani nie celý,ha).  Ježíš by sa na kríži točil-keby samozrejme mohol- z takýchto činov pohanských. 

Jo, a to šlapnutie do hovien inclúdovalo pravdepodobne nejaké bonus free spins, lebo ma 3 dni po sebe kontrolovali električkoví dementori a ani si nevšimli, že im ukazujem sms lístok z minulého mesiaca,čo je celkom nezvyčajné.

 Ďaľšia epizóda zo seriálu lucky spins zobrazuje dievča, ktoré sedelo za stolom a snažilo sa spočítať, koľko má doma gramov,vyšlo jej o jeden menej, ako malo,ale príliš to neriešila, lebo si myslela, že to sedí. 

V tom vošla do izby matka s košom na prádlo a riekla: zahráme si takú hru, zisti, čo tam nepatrí.

 Boli to nohavičky.čierne.uprostred koša s bielym prádlom. Snaživosť niektorých ľudí ma ohromuje, premiestnenie nohavičiek z jedného koša do druhého vyžaduje nulové psychické a fyzické vyťaženie, namiesto toho ale tá žena doniesla celý plný ťažký kôš, putovala s ním z izby do izby a do izby a potom ešte do jednej, iba aby ..ja ani neviem čo,nechala niekoho hrať nájdi Walda. well played sir. Každopádne nie v tom spočíva ten luck, ale v tom, že ten chýbajúci gram ležal voľne na zemi asi 40cm od miesta, kde položila kôš,aw yea.(tento free spin luck som asi obdržala, keď som stúpila na kuchajde do ďaľšieho hovna(deň na tie prvé dve).

 Blog
Komentuj
 fotka
die  7. 11. 2012 10:17
Napíš svoj komentár