Bolo raz jedno dievča menom Klementína, nebola ničím zvlňaštna, ale poviem vám, keď prestala fetovať, začali sa diať veci.
Klementína sa teda jedno ráno vybrala hladať bongo v dosial veľmi neprebádamnom sektore.Ako sa tak prebudila počula odvšadiaľ helikoptéry,vykúkala y okna už hodnú chvíľu, keď v tom jej,došlo,že zvuky robí školníková kosačka v škole odvedľa.nevadí.
Zvonka sa ozývalo ešte jedno podivné hlásenie cez megafón a to: "Darujem jeden chromozóm dopiče!" Ako tak Klementína vykukla z okna zistila, že išlo iba o obyčajnňu audiohaluz, vonku totiž išiel starý trabant a hlásal: "vykupujuem strarý nábytok,straré....".Klementína si z toho nerobila ťažkú hlavu a začala sa obúvať, ako sa tak zohýbala po druhú topánku zadívala sa na podlahu na ktorej závodili dva mravce.Klementína sa pokúšla odhadnúť ktorý vyhrá maratón ku dverám, po pár minútach sa Klementína jebla do čela od toľkej sprostosti, pretože práve zistil, že dva súťaživé mrace sú obyčajné dve čierne vlákna z ponožky, a to bol tzv. optoklam.

 Blog
Komentuj
 fotka
heatrow  2. 1. 2012 17:21
som zhasol? alebo prečo nič nevidno
 fotka
plutvonozceakrivozubky  5. 1. 2012 15:22
@heathrow udial sa ti tzv optoklam
 fotka
plutvonozceakrivozubky  5. 1. 2012 15:23
pice zly tag -.- @heatrow
Napíš svoj komentár