Som. To mi je jasné. Ale neviem či som úplne zmierená s tým, aká. Vraj som tvrdá, niektorí hovoria. A po včerajšom dni (pohreb uja, v podstate druhého krstného oca) mi to zas len potvrdili.

Post v rodine - samostatne fungujúca jednotka. Aj to mi povedali. Plus zas sa ma pýtali.. teda podotkli.. že si všimli.. že na tých pohreboch neplačem. Počulo to pár ľudí okolo. Pripadala som si...

Na jednu stranu som taká vždy chcela byť. Samostatná, nezávislá - dve slová ktoré ma držia, na ktoré som hrdá.

V podstate.. toto všetko mám.. v krvi. Vlastnosti z otcovej strany rodiny.. aj keď predsa len zjemnené mamou. Hrdosť a vodcovstvo, sila a rozum, zásadovosť a motivácia - to je krv. Na druhej strane tak zraniteľná a s tak vysoko postaveným hradom. Pár tajomstvami ukrytými v základoch. Ukrývam rany, potupy a nemienim ich ukázať svetu.

Neznášam to. Ked mi povie že taká som. Že ak aj nie úplne, príde to. Že som .. toho čistá krv. Neznášam to a zároveň som na to hrdá. Nechcem to a predsa len viem že ma to čaká. Len dúfam ma to nikdy uplne nepohltí. Nech nie som absolútny sadista a opovrhovateľ. Nech pýcha nepredchádza pád.

Som aká som. Vždy som takou byť chcela. Len je zložité pre mňa ako ženu počuť že som tvrdá. Niečo čo k ženskosti nepatrí. Jemnosť a mäkkosť k žene patrí. A predstavte si v tom tú tvrdosť.

Som tvrdá? Povedzte prosím jednoznačne! Alebo byť ženskejšou? Možno to pre istotu neuškodí i tak..

 Blog
Komentuj
 fotka
side3  10. 1. 2012 02:18
možno svetu ukazuješ skôr tú tvrdšiu stránku, ale nepochybujem, že vo vnútri je mäkké jadro

na pohrebe najlepšej kamarátky som nedokázala plakať a spolužiak mi povedal, že na to aké sme si boli blízke, to znášam najlepšie z báb v triede
 fotka
kokinka  10. 1. 2012 02:39
buď taká aká chceš byť
 fotka
antifunebracka  3. 9. 2019 16:31
Presne, môžeš byť akákoľvek!
Napíš svoj komentár