Klopala?? Alebo sa mi to len zdalo??Nachvíľku som odbehla a nepočula som jasne...alebo sa mi to zdalo, lebo to veľmi chcem počuť?? Prečo tie dvere nemajú aspoň kukeľ, chcela by som vidieť či je ešte tam. Bojím sa..Bez nej to už nebude ono... Vždy keď odchádza tak to neuveriteľne bolí... Prečo je to tak?? Toľkokrát už odišla a spôsobila bolesť, teraz nech už neodchádza...Ja nechcem, ale ani jej nemôžem otvoriť..

Veď stále je tu ten náhradný kľúč. Prečo si neotvorí sama?? Už dávno som jej ho dala... Možno ho stratila, zabudla kde je, alebo ja neviem čo Je to moja chyba, vždy som jej nechávala dvere otvorené a mohla si robiť čo chce. Som od nej závislá? Asi. Kto by nebol?? Ale nesmie to vedieť.

No čo už...tak som sa rozhodla. Musím vyčkať, buď počká aj ona, alebo odíde a vráti sa neskôr a možno jej už otvorím Ale ja chcem aby tam počkala a neskôr zaklopala... Minule povedala, že ona je tá pravá a pritom mi tu urobila len bordel, odišla a spôsobila bolesť. Aj tak chcem aby zaklopala, tak ja tu ešte počkám, keby si to rozmyslela...

 Úvaha
Komentuj
 fotka
miluskaaa  11. 3. 2008 19:13
Toto sa mi velmi paci!
Napíš svoj komentár