Co je to laska. ako len by mohol clovek definovat ten pocit, to mravcenie v zaludku, ten pocit slabosti, ktory ochromi mysel i telo. nevieme co sa s nami deje. preco je to tak? vedci dookola hladaju vysvetlenia, ale sa co timi vysvetleniami zmeni. a je to vobec mozne vedecky vysvetlit? iste je, ze aj napriek tymto snaham nikdy nebudeme vediet, co sa to vlastne deje. kazda ludska bytost tento silny cit, ci pocit citi inak, no nie je to v zaklade rovnake u kazdeho? vsak si len predstavme keby tu laska nebola. da sa to predstavit, myslim si, ze tolku moc nemame.
vezmime si aj cit matky k dietatu. tiez je to laska. keby tu nebola? uz uvazovat nad takym ma desi.
ale odkial sa to vzalo? a hlavne, co to je?! vedecke odpovede za odpoved nepovazujem a bohuzial sa s urcitostou odpoved nikdy nedozviem, no co viem isto, laska, ten pocit, to abstraktne je to najkrajsie na celom celucickom zivote, ktoreho vyznam chapem podobne malo.
zijeme aby sme milovali. to je ta najuzastnejsia myslienka. aj napriek nevedomosti preco tu vobec som, som rad ze jestvujem, ze som, ze zijem v tomto svete a v tomto zivote. a ten uplne najzakladnejsi dovod je prave laska.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
wewushka  13. 10. 2008 17:31
nikdo newie co je to laska...ale každy to tak nadherne chápe...
 fotka
tesai  6. 1. 2009 16:25
aj tak je to zaujímavé, že vedia vymyslieť chemický vzorec napríklad na vášeň
 fotka
weeprose  10. 1. 2009 19:40
pekna myslienka laska je zahadna, krasna, komplikovana a tak velmi potrebna
Napíš svoj komentár