V poslednej dobe toto počujem často od väčšiny ľudí v mojom okolí. Teda.. nehovoria mi to takto priamo, ale ich slová vyjadrujú túto myšlienku. Nechápu, že nie som bábka, ktorá bude skákať tak, ako oni pískajú. Moje kamarátky nechápu, že radšej budem s ním, ako sa s nimi poflakovať a "užívať si". Chceli by, aby som s nimi behala opitá po diskotékach a (s prepáčením) kurvila sa. Ale keď si ja dovolím povedať nie, majú ma za sprostú kravu. Nebaví ma to už proste. Áno, fajn, nejaká tá akcia raz za čas. Lenže nie každý víkend alebo každý druhý..

Nie, to už nie som ja. Keby to hovorili cudzí ľudia, že som divná za to, že chcem byť s ním a nie v nejakom bare.. bolo by mi to jedno. Ale takto.. keď to hovoria moje najlepšie kamarátky.. musím sa tým zaoberať, pretože to bolí. Buď prísť o kamarátky, ktoré poznám niekoľko rokov, alebo oňho, ktorého ľúbim. Prečo by som si mala vyberať? Ja nechcem. Chcem mať oboje. Ale s takýmto prístupom ich stratím.. buď kamarátky alebo jeho

„V 14-tich máš čas na vzťahy." Áno, možno mám. Ale prečo to hovoria vždy len v piatok, keď sa chcú ísť niekam "baviť" ? Vystriedať čo najviac partnerov za jeden večer. Hlavne to hovoria takí, ktorí by chceli jeden deň niečo so mnou riešiť a na ďalší deň by si už ani nepamätali moje meno. Ale hovoria to aj kamarátky.. tie, ktoré ešte nemali žiadny vzťah, vždy len také "jednorazovky". Možno keby to zažili.. keby boli na mojom mieste.. robili by to isté.

Prečo to potom teda nechápu? Prečo nemôžem mať aj jeho, aj kamarátky? Len preto, lebo sa s nimi nechcem ožierať a (s prepáčením) kurviť.



(Keby chcel mať niekto blbé komenty, tak sa radšej nevyjadrujte, nemám na to náladu. A.. nie, moje kamarátky nemajú 14, ak by ste chceli aj na to mať blbé komenty.)

 Blog
Komentuj
 fotka
cupcake182  30. 5. 2011 15:07
 fotka
pavlinkaa  30. 5. 2011 15:15
@Domi



čo sa usmievaš?
 fotka
cupcake182  30. 5. 2011 15:16
lebo počas čítania tohto blogu som sa usmievala ja neviem prečo. považuješ úsmev za blbý koment?
 fotka
pavlinkaa  30. 5. 2011 15:17
@Domi

vždy a všade!
 fotka
cupcake182  30. 5. 2011 15:21
idem sa zakopať. čáu.
 fotka
otvoreneokno  30. 5. 2011 15:21
V štrnástich sa UŽ nechceš kurviť a ožierať?
 fotka
parplyy  30. 5. 2011 17:40
Presne z tohto mam aj ja na vyber...

Lenže moje kamaratky ma zas nenutia do toho ožierať sa alebo tak.. ale idu niekam ( ožrať sa ) ja poviem niee, lebo niečo mam už s "ním" a proste takto sa to zopakuje niekolkokrat ( pretože ani ja nemam chuť sa ožierať a lietať domov opita ) a proste už maju pas... už sa pre istotu ani nepytaju... nadavaju, že stale len jeho riešim...

Myslim, že čas mam rozvrhnuty tak že som raz s nimi raz s nim.. tak nechapem čo sa stale dakomu nepači!
Napíš svoj komentár