Hlavu som mala položenú na jeho hrudi, jeho ruka bola prepletená s tou mojou. Milovala som tieto chvíle s sním, keď sme len tak ležali v posteli a rozprávali sa o tom, čo bolo, ale čo už nechceme. Rozprávali sme sa o našich začiatkoch, aké hrozné pre mňa boli. Rozprávali sme sa o prázdninách, ktoré pre nás znamenali najkrajšie obobie nášho vzťahu. Najdlhší rozhovor sme viedli o tretej osobe, ktorá vstúpila do nášho vzťahu. Pred mesiacom mi sľúbil, že už s ňou nie je v kontakte, že miluje len mňa, a preto jej nedovolí kaziť to nádherné, čo sme prežili. Verila som mu. Verila som tomu, že ma miluje, a že nedovolí už žiadnej inej, aby dávala nášmu vzťahu horkú príchuť, a že nedovolí žiadnej inej, aby nám dávala dôvody na hádku.

Ani neviem ako a v jednej chvíli sme už sedeli pri počítači, on zadával heslo na svoj facebook a ukazoval mi správy. Od nej. V tej jedinej sekunde, keď som si zbežne pozrela všetky tie slová, ktoré si napísali, môj život sa zmenil. Keď som čítala tie vety, ktoré trhali moje srdce na márne kúsky, nemala som chuť plakať, ani kričať. Jednoducho som si dôkladne prečítala slovo za slovom, ukladala si všetky tie slová do svojej hlavy, vypla som počítač, sadla si na posteľ a oprela sa o stenu. Len tak som sedela bez myšlienok. On sa postavil a odišiel.

V tej chvíli som prišla o všetky svoje city, ktoré som kedysi s radosťou prejavovala. "Vďaka" tomu momentu dnes nedokážem ľuďom stále hovoriť, ako ich mám rada, aj keď by som veľmi chcela. Nemôžem, pretože moje srdce už nie je srdcom. Je to len akýsi sval, ktorý mi umožňuje byť tu.

A preto si treba vážiť každú jednu sekundu strávenú s ľuďmi, ktorých máme veľmi radi, pretože nikdy nevieme, ktorá sekunda je tá osudová...

 Blog
Komentuj
 fotka
igros  8. 9. 2011 21:45
predposledný odstavec je veľmi pekne napísaný
 fotka
pavlinkaa  8. 9. 2011 21:48
@igros

Ďakujem.
 fotka
meredithgrey  9. 9. 2011 19:46
"Ani neviem ako a v jednej chvíli sme už sedeli pri počítači, on zadával heslo na svoj facebook a ukazoval mi správy. Od nej. V tej jedinej sekunde, keď som si zbežne pozrela všetky tie slová, ktoré si napísali, môj život sa zmenil. Keď som čítala tie vety, ktoré trhali moje srdce na márne kúsky, nemala som chuť plakať, ani kričať. Jednoducho som si dôkladne prečítala slovo za slovom, ukladala si všetky tie slová do svojej hlavy, vypla som počítač, sadla si na posteľ a oprela sa o stenu. Len tak som sedela bez myšlienok. On sa postavil a odišiel."jaj.......a toto je pravdivé "A preto si treba vážiť každú jednu sekundu strávenú s ľuďmi, ktorých máme veľmi radi, pretože nikdy nevieme, ktorá sekunda je tá osudová..." krásne napísané
 fotka
pavlinkaa  9. 9. 2011 22:43
@meredithgrey

Ďakujem.
 fotka
antifunebracka  2. 4. 2017 20:27
On sa vráti a budete spolu až naveky, ja to cítim
Napíš svoj komentár