musim tu napisat jednu smiesku, lebo lucinka ma z toho srandu cely den.

byvame na internate (uz som sa niekedy stazoval, ze je tu spina, smrdia mi z toho labky a vsade je kopa ciernych vlasov? aa tak dalej , taka mala kutica, su tu dve postele do pismena L popri stene a oddeluje ich skrinka. nasa spolubyvajuca sa vola Kvetka a volame ju Tulik.

po niekolkych dnoch co sme boli na hostivari co je tam to super klzisko sme sa vratili na intrak, vlastne po dvoch tyzdnoch. privitala nas spina a potravinove mole. este aby som uviedol na pravu mieru, moja panicka to pratala jak sa len dalo, lenze uz protestuje ze neni upratovacka a nebude po tych 3 bosorkach aj sa hadaju obcas. zase odbieham.


sli sme spinkat na postielku (uz som vravel ze chodim na postel z dovodu ze uzemie zeme je prilis male??). no a...

v noci sa lucia zobudila, vzala ma na ruky a preniesla ku kvetke(to je zakazana zona) naco sa ona strhla:
-co to delas???
a lucia v spanku:
-joj, prepac... ty nebudes michal!
Vzala ma, dala na svoju postel, zvalila sa do nej a tuho zaspala.

Nejak sme sa o tom nebavili az ked prisla domov jej to kveta pripomenula. a uz sa len smiala. a smiala. neprestajne. a vysvetlila.
prebudila sa, lebo jej bolo cudne preco michal spi na inej posteli ako ona. a tak vzala MNA a seba sla k "nemu". a rano si to nepamatala.
hlavne ju sokovala ta nocna neviem ako sa to vola... nesebeckost? obetavost? materskost? ze vzala MNA!! nemusela. napr, ked sme u michala a ja im zavadziam tak ma odhodi alebo povie michalovi nech ma da prec lebo nevladze. a tu ho kukaj, zenska ma vzala na ruky a preniesla. rozplyvala sa nad svojim cinom, doslova

najlepsie na tom bolo, ked sa kvetka priznala...
-stastie ze si sem najprv dala psa, lebo ak by si ku mne pod paplon vosla prva ty a sama, tak ta objimem, lebo aj mne chyba ten moj

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár