Po dlhej zime ked som sa po veceroch klepal na zastavkach a kratkych prechadzkach bo panicka mrzla tu prisiel krasny cas.
Keby som bol clovek, asi by som sa tesil zo zien v minisukniach (kazdy jeden muz to vypisuje na portaloch, uznam, celkom stylova veta). keby som bol alergik a citoval jedneho umelca, poviem : z mesiaca lasky mame mesiac alergii. keby som bol alkoholik poviem ze je cas pit zelenu.

lenze ja som pes a moje radosti su omnoho zdravsie

boli sme aj na bicykli. cupkal som popri nom, dychcal, lubilo sa mi to. aj som luciu raz zhodil, lebo som zabrzdil kvoli nutkaniu mocit to sa mi pacilo
chodime aj na dlho vonku a to bud do lesa k vodenke ( som geroj, odvazim sa vojst po hrud, viac nie. dokonca som uz aj pod mostom stihol uviaznut). alebo si len tak sadnu do travy a ja mozem pobehovat po okoli. zeriem gebuziny, pardon, dary prirody. potom to o piatej rano vyzvraciam. citim sa skvelo..
haha, dnes som sa hodne zadychal tak som mal jazyk vyplazeny po zem a tu prisiel pes, zacali sme sa nahanat, a ja som na ten jazyk zabudol ta som si don kusol a teraz tam mam ranu

kopa psov mi moze zavidiet. sice zijem v mrnavej izbe a v zime to veru nebol med lizat, teraz je to super. lucia je furt doma, skoro nikdy nie som sam. berie ma vonku a travi so mnou cele dni. co taky pes ktory ma pracujucich ludi a moze sa akurat tesit jak pridu o 6 domov zmoreni, hladni.. co taky pes ktory zije na zahrade vonku ale je tam stale sam.

mam sa dobre, caka ma uzasny polrok teplucka..

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár