Dnes sme boli dve hodiny v lese. som sa tesil. dosli sme az niekde uuplne daleko. bola tam restika s lubozvucnym nazovm, ze "na ty loucce zeleny" alebo tak podobne. lucia sa tam dala do reci s nejakou pani ohladom bytov a ja som sa hral s jej psom. vlkodav. no fuha, mohol som ho podliezat.

a potom. potom som spadol do potoka ja. z ucha mi kvapkalo, smiala sa zo mna. normalne som spadol do potoka celyy, lebo tam bola nejaka vyhlbenina.

A co to moje ucho zapoculo?
DOGTREKKING
mam z toho aj kusok strach. sak dve hodiny v lese lahkym tempom su makacka. nie to pochodovat vkuse a hnat sa do ciela. ak som spravne vyrozumel, tieto dlhe prechadzky v lese nazyvaju "ziskavanie kondicie". uz teraz mam dost.

je to zaujimavy sport a pointa je v tom, ze clovek a pes sputany voditkom (ja co si stale beham na volno!) maju tazky naklad na chrbte (vraj aj ja budem mat!!) a podla mapy prechadzaju prirodou. aj telefon je povoleny, ale moja ekologicka trubka ho vraj zapne len v pripade nudze.

som rad... fakt som rad ze ma ma. povedala mi, ze cely zivot tuzila po turovani, prirodovani, stanovani.lenze nikdy sa k tomu nedostala. jej krstny otec ktoreho nevidela 15 rokov je jediny z ceelej rodiny ako ona. stale nejake psi, priroda. hlavne je jaskyniar, robi aj videjka a tak. luciina mama vsak o nom hovori ze je ako bezdak a je sklamanie ze jej dcera ma podobne tuzby. ale smutny som z toho, ze jej kamarati na take nikdy neboli. prilis panske. ani na chatu v zime s nou nesli, lebo tam nejde voda. ani do stanu lebo ich bude boliet chrbat... a tak ma mna.

a o tomto je tento sport. napisali: Jedná se o extrémní individuální sport pro dobrodruhy a samorosty, kteří dokáží přežít v přírodě v jakýchkoli podmínkách. A to je presne to co Lucia chce. a ked je to nedali kamarati, bude to mat so mnou. a bude to este lepsie ale michal tvrdi, ze najprv ju musi naucit alebo ukazat jej ako take extremne podmienky v prirode existuju

tak drzte palce nech ziskam tu kondiciu (haha, hlavne ona a o rok to rozbeheneme

 Blog
Komentuj
 fotka
ratsanares  4. 11. 2008 14:02
cital som to cital... a na zaver si uvedomil ze si pes!

od tej doby ta pokladam za najoriginalnejsieho blogera a dostavas 5 hviezd uz len za to...

tiez som chcel byt pes ale vyslo to len na prasa... co uz..
Napíš svoj komentár