Človek si ani neuvedomuje, za čo všetko môže vďačiť britským vedcom. No pomyslime len akých zázrakov a prevratov vo vede sa dopustili títo nadľudia, ako sa isto dajú nazvať vďaka svojej neuveriteľnej inteligencii ktorou bez podmienečne oplývajú.
Napríklad, minule ma ohúrilo zistenie že kravy v Británii majú vlastné dialekty podľa toho, v akej časti Anglicka ich majiteľ žije. Neuveriteľné, že? Aj ja si myslím, hlavne keď pomyslíme na to, ako táto informácia otriasla svetom hovädzieho dobytka a nie len toho, ale aj toho nášho. Zistenie, že kravy majú vlastné dialekty, dúfam, že nie len mňa veľmi duchovne obohatil. Takže, ak sa budete raz rozhodovať v kúpe kravy, už vás predávajúci nebude môcť oklamať, pretože vy, podľa bučania budete vedieť rozoznať nárečie ktorým krava bučí a tým budete vedieť, skadiaľ dotyčná krava je. V skutku fenomenálne zistenie, takže už sa žiadny jeden z nás nebude musieť obávať, pri kúpe kravy akého koľ vek možného klamania.
Ďalším neuveriteľným objavom, britských vedcov bol objav týkajúcich sa lúčnych koníkov. Vedeli ste o tom, že koníkom sa páčia hviezdne vojny? Šokujúce, naozaj. Čo by sa stalo s Egyptom, keby vedeli, že lúčnym koníkom stačí pustiť Star Wors? No rozhodne z 10 egyptských rán by bolo len 9. A nie, len to, Americký farmári si môžu konečne vydýchnuť, každoročné návaly kobyliek môžu pominúť a čo im k tomu stačí? Len jedno premietacie plátno a hviezdne vojny a úroda je zachránená.
A čo iný škodlivý hmyz? Čo treba pustiť im? Čo také mandelinky? No, toto už radšej zverím do rúk britských vedcov. Ktorí sú na takéto zistenia oveľa väčší odborníci ako som ja. Som rada, že môžem naďalej pokojne spávať, lebo viem, že géniovia ako sú britskí vedci stále prichádzajú na nové a nové vedci...vďaka britským vedcom...

 Blog
Komentuj
 fotka
revolucion  29. 7. 2007 23:31
podľa mňa dajú kobylku prednosť pred potravou
 fotka
richmond  30. 7. 2007 07:39
veru vdaka vedcom za informacie ktore su mi na velke makovove...
 fotka
luc.ka  30. 7. 2007 10:20
muu muuuuuuuu muu uuu muuuuuuuuuuuuuu

je na mojom prejave cítiť, že som z ba?
 fotka
niwyiben  18. 8. 2007 21:11
loooooool tak toto nemalo chybu moja xD
Napíš svoj komentár