Viem ze mi aj tak neveris ze si pre mna vsetko , vsetko co som kedy v zivote hladal .
Si moje stastie , radost , rano , den i vecer ked ta mam stale plnu hlavu a myslim na tvoj krasny usmev a na to kedy sa konecne znova uvidime ,objimeme ,pobozkame aj ked to bude len na chvilu, bude to ta najkrajsia chvila aka len moze byt .
Vsetko s tebou je krasne ale mam aj strach a smutok . Strach preto ze sa o teba bojim kazdy den ked sme od seba tak daleko lebo neviem kde prave si , co prave robis ci nemas krizu a niesi vtedy niekde na zemi opustena a bez pomoci toho sa najviac bojim . Chcem aby si vedela ze nechcem o teba nikdy prist , chcem byt pri tebe vzdy ked sa budes citit smutna ,vzdy ked sa budes citit sama,vzdy ked budes mat strach , vzdy tu budem pre teba ! Aj ked sa to vzdy neda . Viem ze to musis chciet aj ty a nehladat utocisko u ineho , vsetko sa mu zdoverujes ... a ja nikdy neviem preco si smutna a mna to trapi a preto som smutny . Aj ked spravis obcas chybicku ale to neznamena ze o mna prides aj ked v mojich ociach si anjel ale si stale len clovek a ten chyby robi . Ja uz neviem co vsetko mam spravit preto aby si sa naozaj nebala ze o mna prides , myslim to naozaj vazne vsetko co pisem ,vsetko co citim a to ako ta milujem .
Myslis ze keby to tak nebolo by som cakal na teba uz 2 krat skoro pol roka ? Cakam aj ked je to tazke a su to smutne dni ,svet akoby sa bez teba zastavil , kazdy den trva rok ale ja cakam kvoli tebe ! Lebo viem ze sa toto skonci a budeme znova spolu v objati,uvidim tvoj krasny usmev ty budes stastna a preto sa oplati cakat , lebo si to najkrajsie co mi zivot dal a budem si ta vazit a strazit do konca zivota !

Lily milujem ta !

 Blog
Komentuj
 fotka
lillyl  13. 1. 2010 18:27
:"( Laska.... tak ti dakujem... tak velmi! tak velmi ta milujem a chcem aby si vedel ze si to najdolezitejsie v mojom zivote... prosim ver mi to. Ja nechcem nikdy ostat sama, nechcem byt bez teba. Nechcem zit vo svete kde nie si ty....boze uz placem a nevidim na klavesnicu... laska ja lutujem vsetky svoje chyby. Ja chcem byt pre teba perfektna... preto sa mucim a bojim.... pretoze ta milujem
 fotka
pa3k1  13. 1. 2010 20:16
Nikdy nebudes sama ! nikdy o mna neprides ! a na chyby kasli kazdy ich robi a ty uz pre mna perfekrna si tak to zahod za hlavu
 fotka
endre-silentname  14. 1. 2010 02:57
Ja poviem k tomuto len jednu jedinú vec - myslím si, že toto je skutočne jeden veľmi jasný a pre mňa nevyvrátiteľný dôkaz, že ťa miluje Lilly. Chcem, aby si tomu verila každý deň, každú minútu i sekundu. Ja ťa vždy rád vypočujem a vždy ti poskytnem svoje rameno... ale nemal by som byť tým, ktorý znamená viac, než autor tohto blogu. Ja verím, že budete spolu len šťastní a chcem, aby to tak bolo. Myslím na vás oboch a verím, že už bude všetko len krásne. A nemaj nikdy strach, že ho stratíš. On tu pre teba bude vždy a pre mňa je to nevyvrátiteľné.
 fotka
emulienkaa  14. 1. 2010 21:52
Prekrááásnee..!!
 fotka
nenaadamsova  18. 2. 2010 21:25
Ako mam reagovat? Snad len tolko, ze by som chcela niekedy zazit takyto pocit stastia. SKutocny pocit lasky v realite a nie len v knihach. Nemam co dodat, lebo vsetko ste napisali a vzali dych vy dvaja.
Napíš svoj komentár