Naruto sa odohráva 12 rokov po útoku zlej devetiocasej líšky na dedinu Konoha.Pri útoku zahynulo veľa ninjov a iba jeden vedel líšku zastaviť.Volal sa 4.Hokage a bol to najsilnejší ninja v dedine.Ani on však nedokázal líšku úplne zabiť ale použil na ňu pečatiacu techniku ktorou ju zapečatil do práve narodeného chlapca menom Naruto.No pretože použil túto techniku ktorá si žiada nejakú obeť tak pri tom aj zomrel.

Príbeh rozpráva o 12 ročnom chlapcovi menom Naruto ktorého celý živoť ľudia v dedine nenávideli pretože má v sebe zapečatenú deväticasú líšku.Práve preto robí Naruto neplechu aby si ho ľudia všímali. Naruto nastúpil do ninja akadémie aby sa učil používať rôzne jutsu a neustále ich vylepšoval , ale on robí presný opak.Sice sa snaží ale patrí k najhorším v triede a už niekoľkokrát prepadol.Avšak napriek všetkým týmto jeho protikladom má Naruto jeden sen, a to stať sa Hokagem, najmocnejším človekom v dedine.

Prvým krokom k tomu aby sa ním stal je to ,že sa musí stať Genninom (nižší stupeň ninja).Naruto ju splní tak ,že ukradne tajní svitok a naučí sa techniku klonovacieho jutsu ktoré si neskôr veľmi obľúbi.Ako gennin je zaradení do týmu soplu zo Uchihom Sasukem a Haruno Sakurou a k ním je pridelený ich sensei (učiteľ) Hatake Kakashi.Spolu v týme plnia rôzne misie ale kedže su len Genninovia tak su to misie typu zberania odpakov a chytanie mačiek.Toto sa Narutovi po chvíli prestane páčiť a presvedčí 3.Hokageho aby im pridelil tahšiu misiu.V tejto tažkej misii sa tým 7 (Naruto,Sakura,Saske a Kakashi) strenú v boji proti Zabuzovi a Hakuovi.Po tažkom a zdĺhavom boji vyhráju a vrátia sa do dediny.

Toto som popísal iba jednu z mnoha misií a verte tomu , je to poriadne napínavé pretože ak si myslíte ,že to budú iba obyčajné súboje kde jeden buchne druheho ten sa potom premôže a porazí ho tak ste úplne vedľa.Pripravte sa na poriadnú dávku svkelých bojových prevedení,prepracovaný príbeh postáv a skvelý japonský humor.A uvidíte ,že len čo si pôzriete Naruta tak už sa od toho neodtrhnete pretože vás to vtiahne do deja a nedá vam to spať.Celú noc budete premýšlať čo sa stane ďalej a nebudete schopný prestať pozerať.

 Blog
Komentuj
 fotka
ady2134  4. 1. 2010 12:49
hej ja ho poznám, vlastne som ho pozerala keď som bola mladšia, mno mladšia asi ešte pred rokom ...ono je to haluz...
 fotka
orochimaru  4. 1. 2010 12:50
..Naruta moc nemusim hm!...

..ja mam radsej Bleach you!?...
 fotka
kissmeplease  4. 1. 2010 14:01
bože to je taka blbosť
 fotka
vive  4. 1. 2010 15:06
ty to pozeras na jetixe, ze? "devetiocasa" liska , to je Kyuubi a ocas znamena chvost ... naruto ma aztial asi 200 casti podla mangy a ty napises len o uplnom zaciatku, akoby bol dolezity
 fotka
fernet271  29. 1. 2010 10:38
podla mna to s tým Hakuom bolo drsné
Napíš svoj komentár