18. března 2008 v 14:58 | Tara-chan | Ine Loveless

Mno Loveless som dopozerala vcera vecer a zanechalo to vo mne riadny zmatok

mno tu je dej


Hlavnou postavou je velmi uzavrety 12 rocny chlapec Ritsuka. Jeho zivot nie je prave najstastnejsi kedze pred 2 rokmi mu pred ocami uhorel jeho starsi brat Semei, jeho otec od nich odisiel, mama sa zblaznila a casto ho bije. Teraz je Ritsuka prelozeny do novej skoly kde sa do neho na prvy pohlad zalubi Yuiko ktora ho nenecha na pokoji kym sa z nich nestanu priatelia. Vlastne ho nenecha na pokoji celych 12 dielov Cele sa to zamota ked cestou zo skoly stretne uz bezuskateho Soubiho ktory tvrdi ze bol priatelom jeho zosnuleho brata a koli Semeiovmu prikazu ho odteraz miluje a bude plnit vsetky jeho rozkazy. Pocas deja zistime ze Soubi je vlastne Bojovnik a Ritsuka je Obetovatel pri slovnych subojoch ktore sa v anime viac krat odohraju. Ritsuka sa cely cas snazi zistit preco musel Semei zomret a aj ked odpoved na to ma Soubi nechce mu to povedat, koli comu medzi nimi vznikaju mensie hadky. Do deja vstupuju aj ine postavy ako Ritsukeho lekarka ktora je nieco ako jeho psycholog ktora mu pomaha preniest sa cez vsetky udalosti v jeho zivote. Dalsimi postavami su bojovnici a obetovatelia ktori sa ich snazia zabit a spolu vytvaraju aj vedlajsi dej.

este taka poznamocka k tym uskam a chvostikom co maju^^ mno usi a chvostiky maju iba deti ktore este nemali ziadne skusenosti so sexom takze vdaka tymto "doplnkom" mozeme rozdelit ludi na deti a dospelych. Ak vsak niekto nechce aby to bolo zistene daju sa dat aj take umele usi dost komickeje ked vidite dospeleho s usami (napr Ritsukeho ucitelka)

Mne sa toto anime dost pacilo kedze je to shounen-ai a strasne sa mi lubi ked maju ludia uska a chvostiky :3 Negativne vsak vidim to ze okrem 11 dielu bolo cele anime dost smutne. Cele to bolo zamotane koli comu som si riadne musela potrapit mozocek^^. A na konci ked by som uz najradsej chcela vediet odpovede na vsetky otazky tak ma moc nepotesili lebo toto anime sa skoncilo dost nejasne bez zvycajnych odpovedi na otazky. Verim vsak ze aj napriek tomu si Loveless pozriete

 Blog
Komentuj
 fotka
orochimaru  9. 1. 2010 16:05
..toto anime Loveless mam ale len jednu cast!...

..aj tak ma to asi bavit moc nebude lebo ja mam radsej anime ecchi a akcne bojove anime!!?...

 fotka
sasuke  2. 3. 2010 21:56
Ja by som chcela mat take usi a chvostik ako ma Ritsuka... bééé
 fotka
orochimaru  19. 10. 2011 00:16
..jj... okiii
Napíš svoj komentár