Pred 350-timi rokmi ľudia vzlietli do vesmíru za cieľom jeho kolonizácie a následne sa pozemšťania stali civlizáciou obývajúcou dve hviezdne sústavy - Slnečnú a Balkánsku. Hviezdu Balkán obklopujú dve kolónie a práve na jednej z nich vyrastali aj mladí chlapci, dvojčatá Thor a Rai (synovia významného politika), ktorí sú vynikajúcimi žiakmi s mnohými snami a túžbami. Najmä rozhodný a vodcovský Thor sníva o živote na modrej planéte, ktorá ich púta svojou krásou. Avšak tieto sny im nebolo súdené naplniť...

Keď sa jedného dňa vrátili domov našli ležať telá svojich rodičov v potoku krvi a následne na to boli omámení plynom z granátu. Poslednú vec, čo si Thor všimne sú uniformy útočníkov- Špeciálna jednotka Federálnej Armády( vojaci, ktorí mali chrániť jeho rodičov).

Po prebudení zisťujú, že sa nachádzajú na cudzej planéte nazývanej Chimera a jej existencia je pred verejnosťou utajená. Planéta pokrytá hustým mäsožravým pralesom, ľudia, ktorým nemožno veriť...planéta, na ktorej sa ľudský život ráta na dni a jeho hodnota je diktovaná drsnou spločnosťou a železným pravidlom silnejšieho.

Tunajšia spoločnosť sa delí na štyri skupiny- Rings. Ale je tu tiež miesto, ktoré nepatrí ani k jednej z nich.

Z tejto neľútostnej, drsnej planéty ale existuje cesta von. Stať sa„ Beast King". Poraziť vodcu každého Ringu a získať tak privilégium žiť v kolóniach. A práve toto je cesta, ktorú si Thor zvolil, zúfalý dozvedieť sa pravdu o smrti svojich rodičov...

Osobný názor: veľmi, veľmi dobré. Od začiatku do konca dobrodružné, napínavé, neočakávané...a ten the end úplne iný ako by ste pomysleli( wow-to sa nestáva)

 Blog
Komentuj
 fotka
orochimaru  1. 3. 2010 17:15
Zatial toto anime nepoznam!

..ale asi si ho niekdey stiahnem a kuknem!!?

..vizera to byt dost husteee anime!!?! ...
 fotka
orochimaru  1. 3. 2010 17:18










Napíš svoj komentár