Anime sa odohráva v období vo Viktoriánskom Anglicku. Hlavnou hrdinkou je Lydia Carlton, ktorá nie je iba obyčajnou mladou dámou, ale zároveň tzv. fairy doctor( rozprávkový lekár). Nájdete tu všetko z fantastického sveta od zlato vyzerajúcich škriatkov, hovoriacých mačiek, banshee až po vodných koňov.

Lydia ako jediná vidí všetky tieto stvorenia, preto si každý myslí, že je podivná. Keď jej príde od otca list, aby za ním prišla do Anglicka, okamžite sa aj so svojím hovoriacim kocúrom vyberie na cestu.

Na lodi, ktorá ju mala zaviesť za jej drahým otcom sa ale niečo stane. A to niečo jej zmení celý život. V jej kajute ju prepadne pekný čiernovlasý chalan, ktorý ju prosí, aby mu pomohla skryť sa a utiecť odtiaľ. Keďže Lydia je veľmi dobrá a obetavá dievčina, rozhodne sa mu pomôcť, aj keď mu veľmi neverí.

S jej pomocou sa mu podarí nakoniec utiecť.

Ako sa potom ukáže čiernovlasý chalan, ktorý sa neskôr predstaví pod menom Edgar, je len krásny prefarbený blondiak, ktorý všetko naplánoval, lebo potrebuje jej pomoc - ako doktorky škriatkov.

A ako to pokračovalo ďalej? Akú pomoc od Lydie potreboval?











Osobný názor: anime skôr pre nežnejšie pohlavie s romantickým podnetom, malou dávkou bojov, zaujímavým dejom a krásnou kresbou.

 Blog
Komentuj
 fotka
orochimaru  28. 2. 2010 16:40
Nepoznam to zatial ale akurat si to stahujem hm!

..je to nejake historicke romanticke a sem tam bojove anime!!?

..je tam jedna baba co sa uplne podoba na Yuki s Vampire Knight!!?! ...
Napíš svoj komentár