30. července 2007 v 0:26 | watashi | Gravitation

Anime Gravitation je v podstate o kariére jedného 19-ročného, rúžovovlasého chlapce menom Schuichi Shindo. Jeho vzorom bol už od detstva známy spevák skupiny Nittle Grasper Ryuichi Sakuma, na ktorého sa viacmenej povahovo podobá. Schuichi so svojím dávnym kamarátom založí skupinu Bad Luck a snažia sa preraziť v showbiznise.











Celý príbeh začína, keď Schuichi stojí večer pod lampami v parku a v ruke drží kus papiera s piesňou, ktorú práve napísal. No ako nedával pozor, papier odfúklo k neznámemu mužovi, ktorý ho zdvihol a prečítal. Toto si písal ty? Spýta sa ho s kamenným výrazom na tváry.... A - áno, odpovedal rúžovovlasý chlapec. Je to horšie než žiak zo základky. Nemal by si sa snažiť pisať lovesongy s tykymi chabymi schopnosťami. Máš nulový talent.

Neskôr Shindo zistí, že ten neznámy bol slávny japonský spisovateľ románov Yuki Eiri. Rozhodne sa ho vyhladať, pretože nedokáže myslieť na nič iné iba na Yukiho. Nakoniec, po niekoľkých dňoch sa Shindo a Yuki stanú milencami a budú spolu bývať. A tým sa iba začali nové problémy. ysvitne, že Yuki má snúbenicu a že si stráži jedno veľké tajomstvo, ktoré ho doteraz zraňuje. A ešte k tomu má Bad Luck novú konkurenciu.... Na scénu sa znovu vrátil legendárny Sakuma z Nittle Grasper. Kto bude mať väčší úspech a ako sa bude vivíjať vzťah Yuki - Schuichi to sa dozviete v GRAVITATIONe.



SHINDO SCHICHI: Dátum narodenia - 16. Apríl Vek - 19 Krvná skupina - A Výška - 165 cm Váha - 51 kg Homosexuál

Schuichi je spevákom Bad Luck. Sníval vždy o veľkej kariére. Je strašne hyperaktívny, rád spieva a je partnerom Yuki Eiriho.


YUKI EIRI: Narodenie - 23. február Vek - 22 Krvná skupina - AB Výška - 186 cm Váha - 74 kg Bisexuál

Yuki je skvelý spisovateľ s mnohými fanynkami, ale na jeho výzore je ničo čo odplašuje. Má temnú minulosť a je typom chladná osoba. Ale vo vnútry svojej duše je citlivý a zranitelný.

TOHMA SEGUCHI: Narodenie - 20 november Vek - 32 Krvná skupina - B Výška - 175 cm Váha - 55 kg Bisexuál

Pán Tohma ja riaditeľom spoločnosti NG a manažérom kapely ASK a aj Bad Luck. Ku všetkým sa správa milo a osobne sa stará o vzťah Yukiho a Schuichiho, pretože s Eirim sa poznajú odmalička. Jeho manželkou je Mika, Yukiho sestra a Tohma pozná ako jeden z mála Eiriho minulosť.

HIROSHI NAKANO: Narodenie - 4. august Vek - 19 Krvná skupina - B Výška - 178 cm Váha - 62 kg Bisexuál

So Shindom spolu odmala snívali, že založia skupinu a tak sa aj stalo. Hiro je pomerne milý a pozorný, no keď sa naštve.... no radšej ho nedráždiť. Zo začiatku mal Hiro k Schuichimu bližšie ako iby k priateľovi, no potom to vzdal, pretože proti Yukimu nemal šancu. Po čase sa ale znovu zamiluje a to do Yukiho tajnej snúbenice. Je to gitarista kapely Bad Luck.

SAKUMA RYUICHI: Dátum narodenia - 1. apríl Vek - 31 Krvná skupina - B Výška - 165 kg Váha - 53 kg Bisexuál

Uznávaný spevák skupiny Nittle Grasper s obrovským talentom. Jeho obľúbenec je Schuichi a jeho rúžový zajačik, ktorého má vždy pri sebe. Má po tridsiatke ale stále sa správa ako decko, rád sa oblieka do všelijakých kostímov (ako aj Schuichi).

Tých postáv je v anime ešte o dosť viac a bolo by zbytočné ich predstavovať. Radšej si pozrite anime: Gravitation...

 Blog
Komentuj
 fotka
orochimaru  28. 1. 2010 22:31
..akurat si to stahujem! ...

..ale nejdu mi stiahnut vsetkiy casti!!? ...

..ale aj tak ked je to shanon-ai a yaoi tak to asi nebude nic take dobre pre man ako chlapca chech!!?! ...
 fotka
orochimaru  28. 1. 2010 22:32














 fotka
l1kusq4  22. 7. 2010 12:09
Napíš svoj komentár