Originálny Názov: ゴールデンボーイ (Gōruden Bōi)
Anglický Názov: Wandering Student
Žáner: Adventure, Ecchi, Comedy
Director: Hiroyuki Kitakubo
Year: 1995
Episodes: 6 OVA

Medzi milovníkmi ecchi komédií je toto anime veľmi známe. Čudujete sa? Skúste si tento kúsok pozrieť aj vy a zistíte prečo.
Kintaro Oe cestuje po Japonsku na svojom bicykli. Jeho hlavným cieľom je učenie a zbieranie skúseností. Bohužiaľ to tak v anime vôbec nevyzerá. Tušíte prečo? Ak si myslíte, že Kintaro letí na každé pekné dievča ako každý správny úchyl, tak ste si mysleli správne.
Golden Boy
Anime začínajúce pomerne klasicky: Hlavná postava sa nám v každej epizóde predstaví a najde si prácu ako brigádnik. Nič zaujímavé. Avšak, ak sa niekto začne túliť k záchodu, na ktorom predtým sedelo pekné dievča, alebo jazdí na bicykli rýchlejšie ako motorka, nezdalo by sa vám to prinajmenšom divné?
Neuveriteľne vtipné scény, pri ktorých sa naozaj zasmejete. Veľký dôraz sa tu kladie na vzhľad všetkých žien. Všetky sú veľmi pekné, takže Kintaro sa má za čím obzerať. I keď sa vám práve Kintaro teraz zdá ako obyčajný úchyl, je to veľký dobrák. V každej epizóde niekomu pomôže.
Golden Boy

Pretože je Golden Boy staršie anime, animácia je trochu zastaralá, ale má svoje čaro, rovnako ako každé staršie anime. Hudba nie je zlá, ale netvorí hlavnú zložku anime, takže nie je veľmi potrebná. Príbeh je v každej epizóde iný, takže postáv tu je za tých 6 dielov docela dosť. I keď viac než polovica tu nie je vôbec dôležitá. Ale bez nich by to tam bolo prázdne.
Musím uznať, že autori majú naozaj výbornú fantáziu a zrejme i skúsenosti s ženami. Ale neradila by som brať si z Kintara a jeho situácií príklad. Predsa len, anime je anime. I keď dosť dobré.

Osobné Hodnotenie: 9,5/10

 Blog
Komentuj
 fotka
orochimaru  9. 2. 2010 22:47
..dost dobre ecchi anime! ...

,,golden boy dost take srandovne a vtipne anime o takom zvrhlokovi co sa volal Kitaro!!?! ...
 fotka
orochimaru  9. 2. 2010 22:48








 fotka
youkoakira  20. 3. 2010 21:15
nehnevaj sa, ale nedala som ti povolenie aby si tu zverejňoval môj článok, autorské práva nepoznáš? až by si dal vedieť, či môžeš zverejňovať tento článok, tak by to bolo iné, ale len tak to okopíruješ... okrem toho v tvojom blogu to iste nebude jediný okopírovaný článok, až by sa mne alebo inému autorovi článkov chcelo, mohol by si aj dostať mastnú pokutu, je jedno či uvedieš meno autora v článku, pokiaľ ti nedal zvolenie, takže buď tento článok zmažeš, alebo to budem riešiť cez adminov... môj článok je na mojom blogu, a neprajem si, aby bol na ďalších desiatich stránkach a na pôvodného autora sa celkom zabudne...
Napíš svoj komentár