Tazusa Sakurano je mladá talentovaná krasokorčuliarka, ktorá bojuje o umiestnenie na olympijskej súťaži, no pri voľnom programe spadne a stratí vedomie.

V tej istej chvíli sa nad oblohou v Montreali vznáša kanaďan Pete Pumps so svojim lietadlom, kde ukazuje rôzne nebezpečné kúsky, ktoré ho pripravia o život.

Keď sa Tazusa neskôr preberá, niečo nie je tak, ako by malo byť. V hlave počuje otravný hlas muža, ktorý sa jej predstaví ako Pete a oznámi jej, že v jeho spoločnosti bude musieť vydržať 100 dní. Pete za svoju predčasnú smrť, pri ktorej si nemohol splniť svoje sny dostal možnosť(lepšie povedané bol vykopnutý z neba) zotrvať ešte nejaký ten čas medzi ľuďmi v tele inej osoby. Pre Tazusu je to ako zlý sen, z ktorého sa bohužiaľ nemôže zobudiť. Nie lenže jej v hlave neprestajne rapoce bloňďavý kanaďan, ale o pár dní ju čaká súťaž rozhodujúca o reprezentantke, ktorá bude zastupovať Japonsko na medzinárodnej olympiáde.

Dokáže uspieť? Ako sa vyvinie ich vzájomný vzťah? A tá najdôležitejšia otázka! Čo sa stane o 100 dní?











Osobný názor: veľmi pekné, síce nie práve najpriaznivejšia kresba( no v žiadnom prípade nie najhoršia), vtipných momentov na rozdávanie a taktiež dávka poriadného citu.

 Blog
Komentuj
 fotka
orochimaru  1. 3. 2010 17:19
Tiez nejake nove anime, ktore som este zatial nevidel hm!

..ale asi si ho niekedy stiahnem a kuknem chech!!?! ...
 fotka
orochimaru  1. 3. 2010 17:20










 fotka
antubis  3. 3. 2010 00:06
pripada mi to smieshne
 fotka
norry  7. 3. 2010 20:12
jedno z mojich obľúbených
Napíš svoj komentár