Prečo je celá moja trieda plná rasistov? Možno trocha prehnane konštatovanie, možno že by sa väčšina aj ohranula voči takemuto tvrdeniu ale ako nezávislí pozorovaťel to možem kludne tvrdiť. Sú tam niektorí ktorí sa tím dokonca aj píšia. Raz som sa dostal do reči z jednim s tíchto prectavitelov a padla otazka na skupinku že či si rasista. Bol som až prekvapení ako sa ktomu ludia hlásili. Padla otázka aj na jedneho spolužiaka ktorí sa priklánal ktomu že odpovie že on nieje ale sila skupiny ho presvečila. Tento moment ma donútil nad tím uvažovať. Ako možme v 21. storoči tvrdiť že sme rasisti. U nás v triede sú terčami výsmechu ludia čo povedia že pomáhali nastúpiť do vlaku menšine a dokonca sa za to potom aj hanbia.

Niežeby som sa tomuto len slepo prizeral. Vždi si poviem svoj názor tipu že ako možete byť rasisti. Keď ubezpečujem spolužiakov že zločiny menšín su len štatisticky zanedbatelné čísla, že to len media zveličujú. Zakaždím sa mi dostane negatívnej reakcie. Začnú nadavať to všeliakých menšín. Tákáto tema nieje len záležitost jedného dna ale tieto témi sa medzi mojími milovanými spolužiakmi rozoberáju každodenne. A niesom rád že medzi mnou vyrastaju extremisti a ludia pre stranu priatel vína. Ale moc sa to neda zmenit. Ale môžem spraviť aspon táku vec že vždi keď bude o tom debata tak bo diskusije prinesiem aj nezaujatí nazor, snád to raz pochopia.

 Blog
Komentuj
 fotka
ork92  23. 2. 2011 22:29
Gramatika pre mna nieje dvolezita a nikdy nebude....
 fotka
ork92  28. 2. 2011 21:46
Tak mi mame na ulici dost vela ciganov hlavne na jdeje strane ulice za krizovatkou a ako su uplne v pohode... ked sme stavali tak sme nejak rok nemali ani len branu a nic sa nestalo, tak neviem ci v bratislave sa nekradlne ale mi mame pravidelne otvorenu branku a nic nam zatial nezmizlo a pritom ich je tu dost, tak neviem ci ta tvoja dedina je nejaky strasny protiklad ohladom celeho slovenska ale myslim si ze je to mrte prehnane. A schvalne ak najdes nejake statistiky tak ich sem daj ale policajne statistiky sa robia tim sposobom ze si dopredu urcia co chcu za rok spravit kolko chcu vibrat napriklad na pokutach a potom otravuju len vodicov za picoviny aby naplnili tabulky....
 fotka
flagrantine  12. 6. 2011 13:53
bože môj
 fotka
hippiechick  19. 6. 2011 13:39
... tak čo no... Debili sú všade, i keď by som chcela vedieť na akú školu to chodíš, keď je ich tam taká vysoká koncentrácia. Pozdravuj triedu
 fotka
amelia13  31. 7. 2011 03:02
Pretože si na retardovanom Slovensku kde úroveň je márne hľadať. Sú to zakomplexovaní ľudia ktorý sú svojim vnútrom i svojou podstatou slabý, a preto sa dávajú do skupín, ktoré sú plné zas idiotov. Majú strach z okolia, pretože ich vnútro vidí ako sú tupý. Okolie je iná farba pleti a to sa rovná rasizmu. Je možné, že s mojim tvrdením ľudia súhlasiť nebudú, no keby som sa riadila podľa návodu okolia, bola by som ďalší zakomplexovaný idiot atď. Inak Ti prajem pekný deň, a utiecť sa pred svetom dá, a bohu žiaľ aj pred sebou.
 fotka
tequila  2. 8. 2022 16:24
Byt rasistom je v dnešnej dobe uz žiaľ skôr prejavom inteligencie
Napíš svoj komentár