Na začiatok musím pripomenúť, že mariku mám celkom rád a nechcem aby tu niekto urážal moju osobu alebo iné osoby, ktoré majú podobné záľuby, predsa žijeme v demokracií. Tak to kurva rešpektujte.

Ganes. Výplod prírody starší ako ľudstvo, je v dnešnej dobe až prehnane riešený. Vedú sa všelijaké diskusie o legalizácií alebo dekriminalizácií. A nikam nevedú. Akonáhle sa stretnú ľudia s odlišnými názormi, začnú sa urážať a nakoniec urazene odídu a nič sa nevyrieši.
Som zástanca slobody mysle a konania. Takže nech si každý robí čo chce. Nech fajčí urologický čaj alebo si dáva snehové lajny. Je mi to fakt jedno a nebudem ho podľa toho hodnotiť.
Dobre koniec moralizmu.

Keď poviem slovo marihuana hneď nejaký dement povie, že je to feťácky hnus, droga...
Nie je to droga. Rastie v prírode a robí ľuďom dobre. Nie je zlá ako alkohol,herák, pikenko alebo crack. To sú drogy.

Poviem príklad. Nejaké indivídium si ide v piatok vypiť s kamarátmi do baru. Rozjebe sa. Opije sa, pogrcá sa, poničí majetok alebo niekoho napadne. Na druhý deň sa zobudí s opicou a je mu zle.
Je považovaný za normálneho človeka.

Druhé indivídium si v piatok zabalí jeffreyho alebo si urobí bongo-alebo šlukovku si kúpi ako ja- a nafajčí sa s kamarátmi. Nikomu o tom nehovorí. Je mu príjemne, veľa zje, smeje sa a spoznáva s priateľmi krásy sveta. Na druhý deň sa zobudí pekne vyspatý s mnohými zážitkami.
Je považovaný za feťáka.

Fajčím máriu už nejaký ten čas-nedílujem. Mám obdobia kedy dávam každý deň, niekedy aj dva krát do dňa. Niekedy len raz za týždeň s kámošmi.

Choroby ma obchádzajú, cítim sa šťastný, nemám žiadne problémy-riešim len mariku, nehádam sa, som kľudný a smejem sa. Nemám žiadne abstinenčné príznaky, proste žiadne bolesti. Baví ma to a spoznávam sám seba. Začal som aktívnejšie kresliť a tvoriť. Síce kašlem na školu, lebo ma obmedzuje.

Som feťák? Fetujem?

Na koniec opíšem nesprávne názvy.

Feťák - človek, ktorý inhaluje, čiže "fetuje", nejaké kvapaliny, alebo podobné látky. Na Slovensku je to najviac toluén.

Šňupač- človek, ktorý dostáva drogu-nie v kvapalnom stave, pomocou nosa do tela. Najčastejšie kokaín, alebo pervitín. Ale aj iné.

Narkoman- človek, ktorý "požíva" narkotiká, respektíve si ich pichá injekciou. Najčastejšie heroín,pervitín.

Hulič- človek, ktorý fajčí marihuanu, alebo iné bylinky cez šlukovku, bongo alebo v podobe jointu.

Ďakujem za pozornosť.

Do zhúlenia!

 Blog
Komentuj
 fotka
nietimekki  11. 4. 2012 20:24
niečo na tom je ale niečo je bullshit
 fotka
acvd43xa7w  11. 4. 2012 20:42
suhlasim



len rada pre teba- davaj si pozor, aby to neskoncilo tak, ze ganja bude jedine, co riesis.
 fotka
yeya  11. 4. 2012 20:58
škola ťa obmedzuje v čom? Nemôžeš počas nej riešiť "mariku?"
 fotka
sisel  11. 4. 2012 20:59
Môj priateľ je uchvátený. Vždy ma dokáže pobaviť názor pseudo inteligentov: Á feťák, pichá si mirihuanu.

Do zhúlenia.
 fotka
divna  11. 4. 2012 21:31
ja vám všetkým tak závidím, že vám to vyhovuje (ach)
 fotka
deadfancy  11. 4. 2012 22:39
celkom fajn blog, až na tú školu
 fotka
pershing363  12. 4. 2012 13:51
skor je to pubertalne vzdorovity vylev...chapem, no...je to proste iba vylev
 fotka
cjubou  12. 4. 2012 14:42
pekné, ale nie celkom pravdivé



hulič nie je feťák, ale marihuana JE droga - hoci mäkká a abstinenčné príznaky sú - lenže sa prejavujú inak ako u tvrdá drog
 fotka
onomatopofajci  12. 4. 2012 15:06
Troška sme sa nepochopili, nevadí, to sa stáva. Ja som tým, že marihuana nie je droga, myslel to, že pre mňa sú "ozajstné" drogy-čiže normálne tvrdé- heroín, pervitín, crack, alkohol... Takže ja preto vravím, že to nie je droga, lebo je slabá a v porovnaní s vyššie spomenutými je to "slabý čaj".

Ale máš pravdu.
10 
 fotka
funday  12. 4. 2012 20:27
absolutne neprinosny blog v ktorom nebolo povedane nic ine ako to, co sa uz omielalo 1000x ... a slovo Šňupač no comment
11 
 fotka
onomatopofajci  12. 4. 2012 21:54
dobre kamarát môj, kde som napísal, že chcem niečo nové priniesť? je to len môj názor. no chytať za slovíčka to je umenie. nešňup už práškový cukor, lezie ti to na mozog.
12 
 fotka
mousi  25. 2. 2013 12:46
super článok
Napíš svoj komentár