Prvý deň za mnou...
Straty - zarastená diera pod perou
- zarastená diera v chrupavke
- vyexpanderovaná diera zmenšená o 3mm
Zisky -21,6 eur v hrubom

Stoja mi tieto straty za tie prachy? Asi stoja, lebo peniaze na tie bicie fakt potrebujem.

V živote som nebola na čistejšom mieste. Milión prechodových miestností, budova rozdelená na "čisté" a "špinavé" časti-áno to je moje pôsobisko nasledujúce 3 týždne. Biotika (teraz má už iný názov ale ten neviem) - firma vyrábajúca lieky (preto tá hygiena ).

Ráno o siedmej na výtery k firemnej doktorke, po nej školenia.. a potom hor sa do práce.
Akej? No predsa vyblistrovávať tabletky! No kým sme sa do tej výroby dostali... najprv sme išli k šatniam číslo 1. Tam som si vyzliekla všetko okrem spodného prádla a obliekla si biele tričko, potom sme prešli zo "špinavej" zóny do "čistej" k šatniam číslo 2, kde som si obliekla biele ponožky, biele nohavice, biely plášť, bielu čiapku, biele topánky. Tu som si dala dole všetky náušnice, pierc, plug.
Potom som si umyla ruky dezinfekčným mydlom, zobrala jedlo a pitie a šla do dennej miestnosti k šatniam číslo 3 (no najprv som si v takej predchodbe musela vyzliecť plášť a čiapku), tam som si dala žrádlo aj vodu. A až vtedy som mohla ísť do výroby. No samozrejem po oblečení plášťa a čiapka ma čakala ešte dezinfekcia rúk..

Konečne vo výrobe. Doviezli 100krabíc plých krabičiek s liekmi.
Naša úloha je vybrať z krabice krabičky- z krabičiek vybrať blistre s liekmi, zoskartovať krabičky aj s návodmi a vybrať z blistra tabletky. Pekne ručne po jednom. Za deň by sme mali zvládnuť každý (boli sme štyria) 800 blistrov - 266 krabičiek.
No krása. Za 8 hodín sme stihli 4 krabice ( v každej je 240 krabičiek).
Bolia ma prsty, najmä brušká ako nikdy. Lieky už nechcem vidieť do ... do... do zajtra..

Pri blistrovaní sa nám niekedy stalo že nám tabletka spadla na zem. My sme ju ale hodili naspať do suda. A až potom nám jedna pani povedala že zo zeme sa tabletky musia dať do špeciálnej nádoby na poškodené lieky. Ale tá zem je fakt čistá.. Po toľkých dezinfekčných opatreniach by sa z nej aj jesť dalo.. Ak našou vinou tie tabletky niekoho otrávia, tak.. sa o tom nedozvieme, lebo to nie sú tabletky pre slovenský trh.
Inak sú to tabletky na znižovanie tlaku. No mne už po 6 hodinách len pohľad na tabletky proti vysokému tlaku zvyšoval tlak.

Človek ževraj nedokáže vnímať viac bolestí naraz. Preto som si hneď ako som prišla domov prepichla všetky zarastené dierky a zväčšila tú zmenšenú dieru o tie 3mm. A furt som cítila bolesť len na bruškách na prstoch...

 Blog
Komentuj
 fotka
mardzi93  1. 11. 2010 19:26
Koniec je najlepší
Napíš svoj komentár