To bola zasa noc.
Pomaly sa preberám, pretieram oči. Kde to krista som? Všetko je tu nejaké ružové. No skvelé. Ďalšia barbie. To budem do konca života šukať už iba slušné, navoňané barbiny?

Už ma to nebaví. Nebaví ma tento život, založený len na sexoch na jednu noc. A tých som mal už ani neviem koľko. Nebaví ma ísť každý večer po práci (ak náhodou nejakú splaším) do baru, sladkými rečičkami splašiť nejakú samicu túžiacu po párení, rozdať si to s ňou u nej, v moteli, prinajhoršom na wéckach v nejakom klube. Áno, sex mám rád. Sex milujem. Ale túžim už aj po niečom hlbšom, stálejšom, hodnotnejšom. Asi starnem.
Po každom takomto ráne vstanem a vyparím sa z bytu dotyčnej skôr než sa prebudí. Ráno sa na ne nikdy nepozriem. Niekedy (pomerne dosť často) sa mi stáva že si z večera/noci nepamätám ani tvár, postavu, farbu vlasov. Ale aj tak sa nepozriem vedľa na druhú stranu postele s kým som to mal dočinenia. Netúžim po tom. V poslednej dobe je mi vždy po takej noci zo seba zle. Chce sa mi z toho grcať. Ale neubránim sa a na ďalší večer sa scenár zopakuje. Kokot na pohľadanie.

Obzerám sa po izbe. Hmm, stôl zaprataný nejakými knihami o hospodárskej kríze a globalizácii. To bude určite nejaká intelektuálka. Aké asi má vlasy? Nepamätám si a ani za boha sa neodvážim otočiť na druhú stranu.
Pozriem na hodinky: 4:58. No, najvyšší čas ísť.
Vstal som, zobral si všetky veci, išiel do chodby. Tam som sa obliekol a odišiel som.

Odišiel som skôr ako si sa prebrala.
Proste sme sa nestretli.

 Blog
Komentuj
 fotka
mardzi93  16. 1. 2011 11:04
inšpirovaná Hiraxom?
 fotka
ohcysp  16. 1. 2011 11:36
@mardzi93 ani nie.. možno iab tá jedna veta. tak no písané o piatej ráno. nedalo sa mi zaspať.. tak som nespala.. doteraz..asi je to normálne..

tak nadránom už som sa fets nudila tak som písala v mužskom rode..
 fotka
greendgirl  16. 1. 2011 18:23
a ja som čítala...že odišiel skôr,proste sa odstrelil
 fotka
ohcysp  17. 1. 2011 15:17
@greendgirl

super nápad inak..
Napíš svoj komentár