Je to už raz tak.
A ty ma nezmeníš. ani ty a ani ty. Nikto ma nezmení! Aká škoda. Lebo ja by som možno aj chcela byť lepšia, zmenená. Najlepšie kompletne prerobená a to nielen zvonka, ale hlavne zvnútra.
Aké by to bolo krásne. Byť taká dokonalá, nerobiť nikomu nervy, byť ku všetkým milá. Nenasierať sa pre úplne banalitky, vedieť ovládať sama seba, svoje emócie, nevybuchovať kedy by sa mi zachcelo.

Ale bohužial je to tak, ako to je. Nikto nie je dokonalý a tobôž nie ja. Budem nedokonalá aj naďalej, budem robiť nervy každému kto si o to bude koledovať, nebudem milá ku všetkým. Budem sa aj naďalej nasierať pre úplné banalitky, nenaučím sa ovládať seba ani svoje emócie a budem vybuchovať, kedy sa mi zachce. Proste to tak bolo, je a bude.
A ked ti to už lezie na nervy, tak to nechaj tak. Ja ti nebudem nič vyčítať, proste choď ďalej, mne je to aj tak jedno.
Mne je jedno všetko (hahaha asi hej.) .

Hej, je mi všetko jedno až na jednu vec. Jean Paul Sartre ju vystihol dokonale, totiž ,,chcem byť človekom, ktorý sa mi nehnusí."
A toto jediné chcem. Nepotrebujem nič viac iba to, že nájdem nejaký zmysel mojej existencie, konečne spravím niečo prospešné nielen pre mňa, ale ak pre ostatných.
Skrátka, chcem sa stať pre seba niekým, koho by som mohla mať rada.
A chcem si to zaslúžiť.

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  6. 1. 2012 16:08
tieto problemy ma v tvojom veku 99% ludi, neber ich vazne. a zmysel existencie nehladame, ale sami si ho davame
Napíš svoj komentár