Chýba mi môj parťák na žolíka. Chýba mi ten komik, čo ma vždy rozosmeje, keď mám blbú náladu. Chýba mi môj kamoš, chýba mi niekto, komu môžem povedať všetko a nemusím sa za nič hanbiť. Chýbajú mi objatia, ktoré mi môže dať iba on. Chvíle, keď sa ku nemu pritúlim, on ma celú zakryje a vtedy viem, že bude všetko fajn. Vtedy si želám, aby sa tá chvíľa nikdy neskončila. Aby som už nemusela odchádzať, aby si už nemusel odchádzať ty. Aby sme sa nemuseli zasa len trápiť.

Prežila som s tebou najlepšie leto za všetky naše spoločné letá. Aj keď som si myslela, že budeme spolu, že si konečne vychutnáme jeden druhého poriadne, tak si musel znova odísť. Nebolo to leto, aké som plánovala, ale aj tak bolo dokonalé. Teraz nás delí 150 kilometrov, o týždeň to bude 285. Celý náš vzťah sa zakladá na neustálych odchodoch a príchodoch a ja už len čakám na ten moment, kedy ťa konečne budem môcť vidieť hocikedy budem chcieť a nebudem musieť čakať ďalší mesiac.

Jednoducho na mňa prišla slabá chvíľka. Vtedy rozmýšľam, či mi vlastne všetko toto stojí za to. Som mladá, prečo by som mala byť práve s tebou alebo s niekým iným? Jenoducho preto, lebo ťa potrebujem, chýbaš mi a strašne mi je za tebou zima.
Tak už dojdi konečne.

 Záchod
Komentuj
 fotka
nancy456  2. 10. 2013 20:44
wow krásne obdivujem tvoj vztah k tomu chlalanovi
 fotka
drumroll  27. 10. 2013 19:56
@ohcysp zlato momentalne je mne strašná zima za Tebou, už len 4 dníky
 fotka
ohcysp  6. 11. 2013 09:22
@drumroll už 16
 fotka
antifunebracka  22. 12. 2017 17:05
Nahraď ho mnou!
Napíš svoj komentár