Veď viete čo sa hovorí.. ľudia prichádzajú a odchádzajú. Nedávno som si uvedomila, že som zvyčajne JA tá, ktorá odchádza.

Veľakrát možno ľudia mysleli vážne svoje "ostaneme v kontakte" , no ja sa vždy len otrasiem a svoj život si žijem ďalej. Bez nich. No sú ľudia, bez ktorých žiť nedokážem.

Jediným mojím skutočným priateľom je moja sestra. Dokáže ma rozplakať toľkými spôsobmi (a vždy sú príjemné).

Niekedy stačí sa s ňou len rozprávať a odrazu (netuším, ako to vlastne robí) sa obe zvíjame od smiechu a plačeme. Predstavujem si, ako to asi vyzerá. Jediný zvuk, ktorý vydávame je únik vzduchu z našich pľúc a hlavy zakláňame dozadu z neznámeho dôvodu. Cudzí ľudia si možno myslia, že sme divné keď toto stvárame v obchode pri jogurtoch, ale ja to zbožňujem.

Inokedy zas napíše blog, ktorým dojme a rozplače polku rodiny a ja si ho čítam stále dokola a dokola. Vie vo mne vidieť veci, ktoré iní nevidia. Príde jej zlaté, keď pozerám rozprávku s otvorenými ústami prikrytá šálom, hoci už dávno som občan SR. Vie, že hoci mám po hádke tvrdý výraz v tvári, aj tak ma to mrzí a večer si kvôli tomu poplačem. Ona je tá, ktorú volám von, pretože ani ticho s ňou nie je nikdy trápne.

Príde mi, že som teraz sama ako prst, hoci to bolo moje (správne) rozhodnutie. Skúsim si aspon získať späť pár starých priateľstiev, ktoré zničil odchod na strednú školu. Neviem, či to majú aj iní tak, ale keď prídem domov, mám chuť všetkých vypnúť, sadnúť si do rohu postele a pozerať seriály rovno po celých sériách.

Zoznamovanie s ľudmi mi nejde (uznávam, možno je to aj preto, že sa na ľudí nepozerám vysmiata a radšej hľadím do mobilu, pretože čo ak náhodou nadviažem očný kontakt- umrela by som),preto sa bojím, že to takto aj ostane a naozaj budem sama. Som ale rada, že sa môžem aspoň vyplakať sestre, ktorá sa vždy zo slušnosti rozplače so mnou a pindá ešte viac ako ja. Tomu sa hovorí sesterská liečba. Predpísala by som ju každému. 

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  19. 3. 2017 18:31
To je krásne, mať taký vrúcny vzťah so ségrou
 fotka
ye6xncvl  19. 3. 2017 21:09
jee, takyto vztah mam aj ja s kamoskou, ktoru som spoznala prave na strednej. tiez som velky introvert ale v poslednom case sa snazim coraz viac interagovat s ludmi(aaa hej, da sa to prezit ) urco aj ty nejaku tu soulmate najdes. len sa neuzatvaraj do seba
 fotka
ocinastopkach  20. 3. 2017 05:20
@ye6xncvl ďakujem za radu uz na tom pracujem
 fotka
paria333  21. 3. 2017 13:49
V dnešnej dobe je každý introvert.


Skor je to o tom že sa hanbíme a bojime ukazat pravú tvár. Preto radsej pozeráme do mobilu a hráme sa aký sme busy ...
Je to skôr smutné.



Tiež som do určitej miery introvert, začať len tak rozhovor je premna skoro nemožné. No ten mobil z rúk som už odložil...

vnímam pozerám sledujem realitu, a sem tam sa nejaký rozhovor podarí Ved o nič nejde... na to sa neumiera



vztah zo sestrou je super ja som mal taký s priatelkov.
Napíš svoj komentár