Rozdielnosť – dôvod prečo sú ľudia odstrkovaní, odsúvaní a neuznávaní... Zbožňujem ľudí ktorí si myslia že keď budú dodržiavať vštepené tradície a orientovať sa podľa predsudkov budú odmenení a celý život sa im bude dariť, alebo to robia iba preto aby neboli odstrčení svojimi blízkymi.
Prečo nevyužívame celý potenciál človeka a okrádame sa predsudkami o možnosť zmeniť názor? Prečo títo ľudia odvracajú hlavu od ľudí ktorí sú iní? Povedal som iní a sám pritom neviem aký rozdiel by som uviedol. Veď to že je človek inej rasy, politického presvedčenia či sexuálnej orientácie znamená že nie je človek? V tom prípade môžem rovno škaredo hľadieť na tých ktorým sa nepáčia Mercedesy len preto že mne sa páčia. To sú tí ľudia naozaj tak obmedzení?
Ja nemám problém s ľuďmi ktorí odmietajú uznávať iných len preto že nemajú rovnaké názory ale odmietam presadzovanie ich myšlienok ktoré považujem za znásilňovanie osobnej slobody!
A ak si myslíte že som zo strany iného politického presvedčenia, rasy, či sexuálnej orientácie tak sa mýlite – som jeden z najobyčajnejších ľudí na svete a nechápem prečo by neobyčajnosť a jedinečnosť iných mala byť potlačovaná.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár