Vakeruje bez povšimnutia, dokým mu totálne nedáš do rúk svoj život - ou, jeho už nebaví ťa ojebávať, naplnil svoj plán. Ukáže pravú tvár, zatiaľ čo slastne vzdychá z toho ako sa strácaš, mizneš, transformuješ sa. Ničí ťa túžbou, ktorá neskončí, topíš sa v pravde a veríš v peklo. Zrazu.

Stručný opis, smutnej pravdy, výstižne vyjadrujúci jediný, skutočný a najsilnejší motív vyvolať nenávisť miesto podľahnutia. Bezohľadu na jeho krásne účinky. Dá ti akýsi kľúč k uvedomeniu samého seba, jeho prijatiu a odpovediam nezodpovedaného. No zabudol ti oznámiť, že keď budeš úplný, vezme si to naspäť aj s pridanou hodnotou. Z pochybností urobí chaos a k tomu všetkému daruje pocit viny.

Kontrolovanie stavu mentálneho zdravia za neobjektívne - irelevantných podmienok je značne nezmyselná, obzvlášť keď je testovací prístroj sám stratený vo vyšších polohách astrálneho vedomia s psychózou straty pamäte vlastných 2 diametrálne odlišných výsledkov bez schopnosti pochopenia, že nová batéria v ňom nemôže za chybu v systéme.

Nekonečné hľadanie pravdy v pohári pre všetky tie nemožné, lebo tá možná je tak vzdialená, že každý pokus sa k nej priblížiť je nekonečne meniaci svoju polohu tak, aby si rezignoval s posledným percentom nádeje na realizáciu s jeho následným útokom, že si sa o to v živote nepokúsil. Donútenie psychickým nátlakom k nepriestrelnému, no nepravdivému príbehu.

[03:39] Priznanie si dovolenej manipulácie rozhodnutím (pseudo)vlastníka môjho života, samokorunovaným pilotom môjho softwaru snažiac sa aktualizovať ho zvolením sebadeštrukcie.

Chcem prestať, ale ty môžeš za to, že som to do dnes nedokázal. 

Mali sme ísť za ním, rátal s tým a mal lepšie matro. 

Sebakontrola. Sebadôvera. Matky piči, kurva kričím.



 Pseudoblog
Komentuj
 fotka
cos45  27. 9. 2017 15:41
Neviem o com to je, ale znie to zaujimavo.
 fotka
tequila  23. 8. 2022 16:48
skus este nieco napisat, ale tentoraz cista
Napíš svoj komentár