Rozhodla som sa,že blogom si budem vylievať srdiečko naplno,pretože nikto z mojich známych sa to nesmie dozvedieť..

Šťastný Nový Rok..áno bol,do mojich menín 2.1. ..dlhý čas,však?

Prečo som sa vlastne rozhodla byť vo všetkom úprimná,prečo už nechcem byť večne vysmiate dievča aj keď v hlbke srdca plače? A prečo kvôli tejto zmene strácam priateľov? A prečo vlastne oni neodchádzajú odomňa ,ale ja od nich? Prečo si už nemám s kým pokecať,nemám sa komu plnohodnotne zdôveriť (Matuškovi a Ester sa asi nikdy nezdôverím úplne,ale aj tak im ďakujem,že ma dokážu z časti pochopiť)? Prečo som na skúške smutná, odchádzam skôr? Prečo sa mi nedá hrať na klavíri? Prečo ma tak často trasie,keď mi nie je zima? Prečo som tak slabá.. PREČO?

..ja neviem..nikto nevie..ani sa nečudujem..

Dlho som v sebe všetko dusila,všetky zlosti a smútky..a teraz to všetko vybuchlo..a všetci sú vykakaný z toho že sa nesmejem, všetci sa idú zblázniť "Preboha Saša sa nesmeje", všetci ma začnú obviňovať z niečoho (napr. že som urazená ,že mám krámy a neviem čo ešte.. trápne poznámky všetkých).

Počúvam piesne o konci,smrti a depresiách..to jediné ma dokáže vrátiť sa späť na tento svet.Aj tak trištvrtinu dňa strávim niekde...ani neviem vlastne kde,len sedím na posteli a pozerám do steny.Cítim sa byť tak slabá, potrebujem nabrať energiu..žiadny spôsob ma nenapadá..je toto posledná voľná diera v stene?Založim aj poslednú tehlu?

Bojím sa toho čo spravím o týždeň,dva..

Chcem to zmeniť,nechcem úplne skončiť,ale nechcem sa vrátiť do toho stavu ,že sa budem falošne usmievať na všetkých aj keď vnútri prežívam niečo iné..NECHCEM.. lenže bohužial všetci su už na mňa zvyknutí,všetci odomňa očakávajú aby som sa len smiala a vtipkovala..večne samé očakávania odomňa..chcú odomňa veľa..

..ale ja som sa rozhodla,že to nechám tak..nech si na mňa zvykajú..každý sa mení a hlavne v takomto období,tak nech to rešpektujú..nebudem sa predsa celý život niekomu prispôsobovať..

Konečne som dospela k peknému záveru tohto blogu,píšem ho asi 2 dni v mojej hlave.. nedá sa tak rýchlo toľko vecí vypustiť z hlavy. Dufam,že mi to pomôže do budúcnosti..dúfam..

(ospravedlňujem sa za možné chyby,píšem to v stave ,kedy sa nad gramatikou nepozastávam,hádam mi odpustíte

 Denník
Komentuj
 fotka
mensrea  7. 1. 2009 09:28
Clovek behom casu zisti ze musi zit dva zivoty aby z neho ludia nevysali to co je skutocne. Pokial to nepochopi a je prilis uprimny... nuz. Svet funguje systemom kto z koho. Socialne priestory maju kriteria na komponenty a tie su vzdy dodrzane. Preco ti vobec spolocnost stoji za to aby si sa nepretvarovala?
 fotka
ratsanares  7. 1. 2009 09:56
aj styri zivoty...
 fotka
00sasenqa00  7. 1. 2009 09:57
super clanok (je strasne ze mame meniny uz 2.1. lebo ten rok by mohol byt stastny aj dlhsie) ale je to pravda spolocnost nestoji za to aby sme sa pretvarovali
 fotka
mensrea  7. 1. 2009 10:07
ja si skor myslim ze nestoji za to aby sme hovorili pravdu
 fotka
mimcu  7. 1. 2009 10:59
NIESI SAMA KOMU SA NIECO TAKE STALO, AJ JA SOM POMALY POSTRACALA KAMARATOV, A TO LEN PRE TO ZE SOM ZACALA BYT SAMA SEBOU ... TAK POTOM CO TO BOLI ZA KAMARATI ??
ALE UZ MI TO ANI NECHYBA... VYSTACIM SI SAMA S MOJIM CHALANOM A TO MI STACI ....
 fotka
bonita  7. 1. 2009 12:31
najdi si nieco co ta naplna a robi ta stastnou...nemaj negativne myslienky...lebo ti to oznaci cely zivot
 fotka
laciskoo  7. 1. 2009 22:24
Keď máš náladu na .... a si v depke .. tak jednoznačne odporúčam ..

Screenshot
 fotka
kudlanka  21. 2. 2009 22:25
statit priatelov...ak ich stratis len preto ze si sa trochu zmenila...neboli to ty spravni priatelia(ver mi ja to poznam)
Napíš svoj komentár