Ne-viem, ale akosi sa mi dostaala chut písat, len tak, ani sám neviem o čom. Je pravda, že mám rozpísaných zopár takých mojich malých diel, ale k nim sa mi moc nechce, viete aké je ťažké "napísať na papier" sen, alebo myšlienku, jedného príbehu, ktorý sa začne aj skončí vo vašej mysli v priebehu sekund, malo kedy sú to minuty, či hodiny ale ked je dlhá chvíla, tak po hodinách rozmýšlania, alebo snívania, je papier a pero pripravené na písane, teda klavesy...?

Asi nie, ale ja to viem, a ktomu aby som písal, potrebujem inšpiráciu, múzu, ktorou u mňa však nie je chlast, ako to bolo pre väčšinu atorou, kvoli ktorým v školách trpíme, poprípade chlast a navyše ženy... Mňa dopujú dve veci, a to to najväčšie a najčistejšie(kedysi bývalo), dokonalaá súhra, príroda, a tou druhou je ľudská hlúposť, tá je naDoVšeTKo.

Chrapúň jeden, komar tu na mna pristal, uz je rozcapeny na mojej dlani... no o čom som to, jhaj že asi to zjednoduším, rád snívam, a ešte radšej som keď sa mi aspon časť z mojich snov dostane na papier. a asi idem uz spat, mozno nieco pripíšem k jednému z mojich budúcich diel.. abo dél???

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár