Ako odpoveď na všetko to, čo sa odohráva v internetovom svete som našla ležať na ulici.
Nebolo toho tak veľa, ale zase ani tak málo. Vlastne ako vždy, keď je treba niečo nutne spraviť a chcete to a nijako sa to nedarí.
Premýšľala som nad tou stránkou, ktorú zrušili (tá rpg škola, ktorá sľubovala plno sexu). Vlastne, prečo nie? Prečo nebyť pridaný v takejto stránke a nevyžiť sa v netovom opojení niečoho, čo nie je skutočnosť? Ako sa dá spojiť virtuálne s reálnym tak, aby to "nebolelo"? Totiž, kauza "sex", ktorá ma zaujíma je, že ním žijem. Žijem sexom, ale trochu odlišným, akí si možno myslíte. A keď sa chcem o to podeliť, podeliť sa o virtuálny svet sexu, o nápady, ktoré mi napadajú, všade to skôr či neskôr zrušia. Nemám záujem o to, aby moja snaha vyšla nazmar a tiež, aby moje snaženie o nejaké vymyslené historky z tohto fachu boli zrušené pre "erotiku" (ktorá v skutočnosti nie je erotikou, pretože erotika písaná je asi tá najposlednejšia forma, veď, uvedomme si, že vzrušiť sa nad písmenami = vetami = knihami (bez obrázkov či videí) je to najposlednejšie, čo nás môže vzrušiť a teda i to by sa v konečnom dôsledku dalo chápať ako "umenie"), alebo zabudnuté preto, lebo mi jednoducho nasadia buď cenzúru (čo v konečnom dôsledku striktne uberá na písanej kvalite), alebo ma predbehne niekto, kto má lepšiu vec a mňa sa odstrčí nabok.
Chcem tým povedať, že chcem, aby moje výplody erotickej fantázie niekto posúdil a nie len odignoroval, či zrušil. Myslím, že birdz.sk je stránkou otvorenou a nemalo by sa to stať, avšak neviem, koľko je tu ľudí, ktorí majú rovnaké chúťky ako ja = podeliť sa o písaný = vymyslený fám erotických poviedok. Áno, je ich mnoho, viem = každá takáto stránka ponúka ich veľmi veľa, avšak, nie každá publikuje to, čo napíšem ja. ...a o to ide. Preto by som bola rada, aby ste mi napísali buď stránku, kde sa také publikuje, alebo či by ste boli ochotní také niečo čítať. Našla som na nete pár takých, ale jednu zrušili, iné nepublikujú všetko, inými prechádza rázna cenzúra (či protekcia presadzovania si čím nenormálnejších abstrakcií v konkrétnych rozmedziach paranormality debilín).
...čo vy na to?

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
montanalegal  21. 4. 2014 19:02
Tento článok sa dactylogrammycky a a makrosomnicky nezhoduje s makrodonciou ani s tafónomiu dnešným tenancidiom.
Je to úplne jasné, že haemorrhoides tu zohral významnú úlohu pri lakrymosuskej laktycádii.
 fotka
niekazdatmajezla  28. 9. 2014 11:16
Napriek tvojmu komentu, ktorý je viditeľne zavádzajúci preto aby si pôsobil štýlovo a záhadne, pôsobíš ako posledná socka, ktorá sa prišla vyvyšovať svojimi kokotskými rečami. Ale keďže až na DRUHÉ komenty takých sociek ako ty neodpovedám, pokladala som ako povinnosť odpovedať ti.
P.S. (pre iných...): Jednu stránku som našla. Je fajn.
Napíš svoj komentár