Ráno nevyšlo slniečko... Som si istá, že má dnešný deň na svedomí... Zlé ráno, zlý celý deň.
V električke sa mi dokašlal Plynomer (tak sa volá môj discman), ktorý už týždeň melie z posledného. Ešte som však stihla úžasne deprimujúcu pesničku o ráne... Školu som tiež stihla... bohužial! Mali sme šesť hodín. Nekonečných šesť hodín. Nechápem, kto nám dal predposlednú hodinu v piatok matiku... Prežila som to. Aj keď s odretými ušami, ale prežila. Sheena bola celý deň divná... Alebo som ja bola divná?
Počas poslednej hodiny začali padať krupy. A ja som bola iba v svetry... Čo už. Bála som sa najmä o Plynomer. Ešte aby navlhol a fakt ho môžem akurát tak vyhodiť. Radšej som ho už neskúšala zapnúť. Ak nejde, tak ma trafí až zajtra.
Mali sme ísť k Erži do pivnice. O pol piatej som sa mala dohrnúť na dlháče. Ešte nikdy som tam nebola. Samozrejme, neprišla som. Najlepšie je, že ani neviem prečo. Nestíhala som to, ale baby sú zvyknuté, že ja nikdy nestíham... Jednoducho som neprišla.
Aby som nezabudla, dnes bol koncert môjho života, na ktorom som nebola... V Prahe hrali Dimmu borgir. Veľmi som tam chcela, ale dozvedela som sa to len pred týždňom a rodičia ma už nepustili... Snaď prídu aj na Slovensko.
O ôsmej som mala ísť na HTčko... Tri týždne o tom s Kompotikom snívame. Neuveríte, ale ja som tam došla! Ale Kompotik neprišiel... Má problémy s mamkou. Tak som sa otočila a išla k Marekovi (môj priateľ). Asi to bola chyba... Nepohádali sme sa. My sme sa totiž vôbec nebavili... A zase neviem prečo. Dnešný deň je plný záhad...
Keď som sa sem konečne nahrnula, lebo Kompotik mi sľúbil, že mi vysvetlí prečo neprišla, našla som si tu od nej poštu. ... Je to moja kamarátka a je na tom zle. A najhoršie je, že jej nemôžem pomôcť. Má zlý deň. A ten deň asi neskončí východom slniečka... Ten deň ju bude prenasledovať, ako tieň. A nie len ju... Už teraz totiž viem, že zajtra sa na mňa slniečko zase vybodne!

 Pseudoblog
Komentuj
 fotka
sheena205  20. 10. 2007 08:44
Taaaakže:

1. Ak si si nevšimla Sheena je divná celý týžden, a myslim že aj dlhšie....

2. Nakoniec sme mali ist do Devinskej , niekolkokrát sme ti volali, ale na čo by moje zlatičko dvihalo telefon, že?

3. CO myslis tým koncertom tvojho života? NA takú menej známu kapelu zo San Franciska ktoru sme navstivili v lete vo Viedni si už zabudla?

A aj na všetky ostatné kapely na ktore by si donedavna chcela ist viacej?. V tomto bode ma zacinaju chytať pochybnosti že či som naozaj az natolko divna jak si myslim.....

4. Vsetko je to aj tak jedno, Lubim ťa
 fotka
kompot  22. 10. 2007 21:15
pocuj, keby som ta nepoznala tak by som povedala, ze si emo. teda ak je toto vazne mojim pricinenim.. ..zaujimavo,pekne si to napisala(aj ked hovoris o smutnom dni)- mala by si sa tomu viacej venovat. ludia si to potom vsimnu- zasluzis si viacej obdivu- ty si predsa taka skvela osobka zmurk,zmurk a co sa tyka toho ht-cka vies si predstavit ako moc strasne je to luto mne..
Napíš svoj komentár