Je o ľuďoch. Vlastne bol.

A ja som taká rada..

Úplne ďakujem všetkým tým, vďaka ktorým som kto som.. haha. Lebo som strávila takmer celý rok priam strašidelne vyrehotaná, chválili ste mi biele zuby (dobre no.. , blogy, na stužkovej šaty, chceli ste vedieť, ako na mňa, vzali ste ma loziť, podporovali ste ma do bieleho plášťa, volali k sebe, prezrádzali ste mi hádanky, drby a tajomstvá, pamätali ste si orechy, nosili ma na rukách a opekali mi špekačky.

Nebehala by som po hlavnej bosá, nezažila v priebehu pár mesiacov najbrutálnejšiu horúčavu a oveľa neskôr ultramegazimu a nebáli by sme sa, že nám budu musieť amputovať nohy, nefotila sa s rozprávkovou veveričkou na stene, nehľadala jakuba, santiaga, raka, nezažila najstrašnejšie poopicové busovanie, neochutnala najlepšiu fajku v cudzom mestskom teple, nespoznala moju obľúbenú pesku a neužívala by som si život tak, aby si aj on užíval mňa.. ak by ste tu neboli.

Konečne som si zohnala naivne.super, vymyslela celkom originálne prézenty, opila sa z piva, videla padať päť perzeidíkov, rozšírila som si pole svojho pôsobenia, pomohla s deckami, dostala črčila (ktorý napriek nedôvere okolia žije aj po ¾ roku), hladkala som si ego a spojazdnila tlačiareň..

V momente, keď odbije zajtra polnoc a so Sladkou sa tradične oblejeme šampusom, vymažem všetky nepekné záležitosti začínajúc nevydarenými fotkami zo stužkovej, cez friends with benefits, až po nič neriešiace veľké rodinné rozbroje a prenesiem sa cez to, ako raz konečne niekto (dôležitý) ojebal aj mňa.

No ani zďalekaaaa to nie je všetko, kopa vecí sa mi vybaví, až keď mi niekto otvorí okno, či ukáže fotky (ktorých som tiež nafotila dosť) alebo sa mi nevybaví vôbec, lebo si ich za mňa pamätá niekto iný. Každopádne, bolo to, ako sa hovorí, nielen Leto, na ktoré nikto nezabudne, ale Rok, na ktorý nikto nezabudne..

Čaká ma osemnástka, koniec osemročnej divočiny, príjmačky, dlhé leto a potom september a dúfam, že veci s tým spojené. Ako mi minulý rok napísala More than just a pretty face, želám si, aby ten nový bol lepší ako starý (dá sa to?), ale horší ako budúci.

Vďaka za Ten s devinou na konci..

 Blog
Komentuj
 fotka
joelina  30. 12. 2009 18:04
tvoja obľúbená peska je moja peska?
 fotka
cerwik  30. 12. 2009 18:09
ja by som chcel byť tvojich blogov fanúšikom_na_druhú)
 fotka
elwinko  30. 12. 2009 19:59
Komentujem.
 fotka
kemuro  30. 12. 2009 20:00
LOE!

!!!!!!!
 fotka
neway  30. 12. 2009 21:15
musim priznat, ze sa mi tvoj blog paci..
 fotka
chiflada  2. 1. 2010 17:52
.mám rada
Napíš svoj komentár