..v tomto jednom dieťati bolo veľa deťúreniec so všetkým, čo je medzi krásou divého kvetu sedliackeho decka a drobnou veľkoleposťou malej princeznej..

Ono to vraj nič sa nedeje len tak.

Som maximálne znechutená, z jej prístupu, nie som malé zasrané decko, ani som sa nikdy v takýchto veciach takto nesprávala, ale po vete „dohodli sme, sa že sa nebudeme viac vidieť, ale ty za to nemôžeš“ som sa v nej neskutočne sklamala a odcudzila sa mi. Akosi som stále (márne) čakala, že sa to urovná, že má akési sebazaprenie, poslednú štipku ľudskej dôstojnosti, cit k „rodine“, .. toto jej nikdy nezabudnem. Všetky rodinné putá z otcovej strany sú teraz navždy preťaté. A dúfam, že čo najskôr nastane chvíľa, ked navždy vymizne z môjho života aj tá posledná spoločná vec a to priezvisko.

Mrzí ma, že nedokážem nikomu vyklopiť svoje nahromadené emócie, ktoré sa snažím nepriznať si, namiesto toho sa urputne snažím tváriť, že sa nič nedeje, aj ked ma to tak neskutočne psychicky ničí. Chcela by som si navrávať, že mi nestojí za žiadne slzy, smútok či trápenie.

Neznášam sa za to, že mnoho vecí beriem asi až príliš vážne na to, aké v skutočnosti sú. Som trápna pubertálna naivka s bezpredmetnými snami a potom ubližujem milovaným ľudom, kvôli ktorým toľko „kýcham“ a ktorí nevedia, čo sa deje, pretože ich nevpustím do mojej hlavy. Som psychicky labilná osoba, ktorá nevie čeliť problémom, radšej to uhrá, že žiadne nie sú a potom sa nevedomky búri a mstí na ľudoch, ktorí za to vôbec nemôžu, a ak áno, tak si myslia že nie, pretože nie som schopná otvoriť si hubu a vyjadriť sa.

Štve ma, že mám voľného času na rozdávanie, napriek tomu však nestíham a neviem si zladiť harmonogram s ľudmi, ktorých mám rada a chcela by som ich vidieť.

Takisto ma štve, že zajtra je oficálne birdz stretko, kde bude hádam každý, kto sa dopraviť vládze a ja tam nebudem, pretože zajtra, v jeden z 64 možných dní, čo som nepracovala, musím robiť.

Uráža ma, ak si nejaký arogantný namyslený primitívny príslušník mužského pohlavia neovládajúci ani základné gramatické pravidlá myslí, že som voľajaká lacná kur*ička z východu, ktorú zbalí na zopár lacných otrepaných fráz.

Dvíha mi tlak, ak dopravný podnik pozmení všetky spoje, zastávky, trasy, len aby zlepšili prepravnú situáciu a ja potom čakám ako nasratá gazela dvadsať minút na zastávke každý druhý deň, pretože vynechal spoj.

Som sklamaná sama zo seba, pretože mám pocit, že nemám žiadnu budúcnosť, v ničom nie som dobrá, nemám žiaden talent, som neschopná a neviem, kam ísť a či vôbec ísť na školu, o ktorej rozprávam už dva roky.

Deprimuje ma, že dnes je druhá jediná noc v roku, ked najkrajšie vidno padať hviezdy, či meteory, perzeidy či ako sa to volá a ja nemám s kým ísť, pretože nikoho neláka predstava lacnej romantiky ležania v mokrej tráve po polnoci a trávenia prvých hodín nového dňa pozorovaním nočnej oblohy.

Je mi do plaču z toho, že som asi príliš neskazená na túto dobu, kde moji rovesníci nemajú problém poriešiť sa hocikde s hocikým, že chcem normálny vzťah s človekom, ktorý by ma počúval, ovládal gramatiku, čítal knihy, zavolal by mi o pol štvrtej ráno, aby zistil, či som ešte stále smutná.

Vaša smútkom zmietaná, emočne vyschnutá, po ľudskom cite bažiaca sklamaná nívej

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
eliza707  13. 8. 2008 22:18
tak dufam,ze ta melancholia ta coskoro prejde,inak krasny titul ...waw
 fotka
joelina  13. 8. 2008 22:46
netrap sa. aj ked to asi hovorit je teraz bezpredmetne, skor ti poviem: cim skor sa z toho dostan. bude dobre, slubujem.
 fotka
akuska  14. 8. 2008 01:06
Cim mensia dusa tym mensia bolest ? Nesuhlasim.. co potom emaci

Niekedy ma clovek taketo stavy. Musis si tym prejst, aby to potom bolo lepsie. Drzim prsty.

Mna vytaca tiez vela veci. Moj zoznam by bol asi dlhsi ako tvoj



Asi nechces aby som sa pytala, tak sa nepytam. Ak myslis ze sa chces vyrozpravat.. ja som tu.
 fotka
boxer161  14. 8. 2008 10:32
s tolko vecami suhlasim ze az...

k citom...to ti neporadim-jedine psycholog abo tak/niekedy pomoze/

birdz stretko-ja tiez mozno nepojdem koli povinnostiam!

autobusy-toto neznasam veru ako ty.

chlapi-su to kkti! -sice tiez neovladam extra gramatiku ale hadam za taky niesom!

talent-aspon to mam ked uz nic ine-ale moc mi to zatial nepomohlo v zivote!

a to o tych hviezdach...ja som trcal do krutej noci niekolko hodin sam na balkone aby som zistil ze ze tie perseidy je videt na vychode!!!a nikto ma nikam tiez nepozval..co ma tiez zaplna smutkom

snad na buduci rok!!!

rdzim palce nech sa vzchopis a pride stastie do tvojho zivota-sice to vyznieva gyčovo ale co uz..myslym to uprimne
 fotka
d170  14. 8. 2008 11:39
Tá nálada ťa hádam čoskoro prejde, máš veľa problémom a všetky sa ti zdajú teraz neprekonateľné, ale postupne zistíš, že to nie je až také zlé.
 fotka
pedall  16. 8. 2008 10:14
ja by som išiel, išiel by som si pozrieť tie hviezdy.
 fotka
tunidlo  21. 8. 2008 15:48
ovládal gramatiku ...

Tak nie som sám, kto má takéto, prepáč za výraz, mierne hlúpe priority ...



No krivdíš chorľavým ľuďom, ktorí by po noci v mokrej tráve chytili chrípku, zápal pľúc, prípadne reumatickú bolesť kostí. Alebo sú možno krátkozrakí a nie sú schopní vidieť meteory kým im nenarazia do tváre. Či majú panický strach práve z takéhoto nárazu a preto sa rozhodli zostať doma, pod stolom.



Zároveň plýtvaš talentom primitívnych zástupcov mužského pohlavia, ktorí v sebe skrývajú mimoriadny komický potenciál ...



Ospravedlňujem sa za to, že zatiaľ nevlastním vešteckú licenciu a nie som kompetentný hovoriť o tom ako bude všetko dobré, ale trúfalo hodlám tvrdiť, že odsek obsahujúci spojenie "žiaden talent" je mimoriadne prehnaný a až príliš negativistický ...



Rovnako sa (vopred aj vzad) ospravedlňujem za ironické ladenie tohto komentu, kvôli atmosfére preto dodávam aspoň:



-Si ešte smutná?

-Som smutná z toho, že ma v noci nejaký debil budí stupídnymi telefonátmi!
 fotka
cruz89  26. 8. 2008 18:39
Mal som aj ja obdobia, ked ma dokazali urcite veci polozit, no potom som sa spamatal. Nikto si nezasluzi tvoje slzy, bud hrda na to kym si a neboj sa byt sebavedoma. Ako ja hovorim, vysoke sebavedomie este nikoho nezabilo



Btw : citam knihy, ovladam gramatiku a........a teraz to pride...normalne sa ta to aj opytam: si este smutna?
Napíš svoj komentár