Neznášam, ked máš nutkanie si hladkať ego pričom sa tváriš, že o teba nejde, ked sa lutuješ a vôbec na tom nie si tak zle, ked neriešiš problémy, lebo však zapadnú prachom alebo to za teba spraví niekto iný. provokuješ, oslňuješ, vyrehotávaš sa, nemáš medze a robíš to, za čo iných odsudzuješ..

odmietaš plávať a ľudí od seba odháňaš, tvoj hrad sa týči na velikom kopci, s vodnou priekopou naokolo, elektrickým drôtom, bránami zamknutými na tristo zámok, obrnenou strážou a naivne sa snažíš vzbudiť dojem voľnej príjazdovej cesty..

fetuješ pseudodepresiu a nechávaš veci zájsť pridaleko, inšpirácie ťa vyhľadávajú a ty ich zabúdaš. tajne lámeš rebríček zásad a znižuješ priority. milosrdne klameš a nepripúšťaš si nepríjemne pravdy, si svoj úplny opak, nič nerobíš no paradoxne nič nestíhaš, utekáš a strácaš topánky aj hlavu..

chceš vypadnúť a z/n/amotávaš sa čoraz viac, hovoríš my a myslíš ja, nechávaš sa ovplyvňovať, robíš veci, ktorým nerozumieš. uvedomuješ si dôležitosť správne položených otázok, no ty ich tiež nevieš položiť adekvátne svojmu veku, možnostiam, situácií..

a vôbec, je to jedno na koho to hodíš.



..Alteregá sú nanič..

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
jin15  21. 9. 2009 21:20
Tlieskam , z urcitych mojich osobnych dovodov sa mi to dost paci
 fotka
nicmanenapada  21. 9. 2009 21:48
A ty si raz napísala, že nevieš nikdy nič dobré napísať... Toto je výsmech tomu Pekne
 fotka
joelina  21. 9. 2009 22:03
nehádž to na ňu, neobnovuj ju. bojuj s tým ty a vyrieš to. L. zomrie, keď sa ty ujasníš, zistíš, o čo ti ide. pôjde ti to, len sa zamysli.
 fotka
elwinko  21. 9. 2009 23:15
podaj mi ruku....!
 fotka
freewriter  29. 9. 2009 22:58
absolutne neviem o com je rec ale musim sa vyjadrit,lebo sa mi hrozne pacila veta "robíš veci, ktorým nerozumieš". Velmi pekna veta,tak pekne zapadla do textu
 fotka
qirqi  29. 12. 2009 15:18
i keď hlavnú tvoju podstatu asi nechápem, jelikož nemůžu.. zdá sa mi to byť zaujímavo napísane a páči sa mi to*
Napíš svoj komentár