uz som asi mala sediet v skole, hrat karty, dusit sa, poberat knihy a hadat sa s triednou a vysvetlovat jej moju tohtotyzdnovu nepritomnost, ale dostala som strasne starsnu chut napisat jedno béčko a ako som pred chvilou napisala inkovi, snazim sa fakticky uspokojovat, ako sa len da

a ked sa douspokojujem, pojdem si to este hodit do sprchy, lebo viete, celemu mestu od pondelka nejde tepla voda. ale uz nam ju pustili. a co na tom, ze mi v stredu odmrzol mozog, vcera zase vnutornosti, lebo sak nebudem ich potrebovat teraz dva mesiace.

inak a vy si nemylite jun a jul? a vy, ktori si nemylite a este uvazujete, ste mi mohli dat vediet, ze artfilm bol teraz, nie az o mesiac nevadi, ze po celom meste su reklamy, doslo mi milion mails a este som bola nervna, nech mi uz daju pokoj. vsak o rok a tak rozne alebo aj inak.

zvlastne obdobie teraz. v noci zomrel májkl džeksn, viete? a v radiu sa pytali, s akym obdobim sa to spaja nam. tak mne asi so ziadnym, vlastne ano, pamatam sa, ako mama stale rozpravala, ako si ju posadil do kresla, na oci jej dal taku tie plysove okuliare, aby zapajala len usi a potom jej pustil bad. a tak.

este by som aj nieco porozpravala, aby som si potom nemusela hadzat hlavu o mur z ajsikjuovych historii mojich, ale uz som zhanana, takze skola vola!

a este by som chcela povedat, ze vsetci poprajte akuske stastny let, lebo zajtra je doma. a uz budeme konecne vsetci a mozeme zacat... :o)

tak teda, doskakavenia a síjulejtraligejtr.

 Blog
Komentuj
 fotka
neway  26. 6. 2009 08:33
ja to kaslem, ponahlam sa!



bad:
Screenshot


sijueljtraligejtr:
Screenshot
 fotka
leiasolo  26. 6. 2009 11:55
Ja si nemýlim jún a júl. Ale často sa mi stáva, že namiesto "Zdravé Stravovanie" poviem "Stravé Zdravovanie"...

A na Artfilm sa chýstám už od svojich sedemnástich rok čo rok, ale nakoniec aj tak nikdy nejdem. Ááách jááj...

Akuske želám samozrejme šťastný let
 fotka
saddath  26. 6. 2009 14:40
tomu ver,že si ich mýlim
 fotka
titusik  26. 6. 2009 16:54
ja máj a jún
 fotka
cerwik  28. 6. 2009 20:58
ArtFilm bol vyborny. Podla mna kratke filmy horsie ako predchadzajuci rok, ale vyborne celovecerne
Napíš svoj komentár