úvodom

Dž. povedala, že blog napíše, ked jej bude dobre a bude mať čas. Tak reku, som si vzala.. že si porozprávam. Lebo som sama at home a mám chuť vysávať, tak si ju musím nejak nechať zájsť (rozumej, o chvíľu príde brat..) a ešte mi ded opravil kazeťák.

A tak som si povedala, že asi mám čas, lebo som už upiekla ten tvarohovo-ovocný, umyla nádobičko (ručne! ! ! ) a vtedy ma asi trklo.. M. zajtra narodeninuje, som bola dnes na fyzike, všetci robia vodičáky a dnešný večer si pamätám. Že čo má všetko toto spoločné? ! Viac, ako si myslíte..



jadrom

Už som to párkrát spomínala, nepriazeň osudu, rýchlostný stereotyp and company.. zapríčiňujú zrýchlený pohyb molekúl tzv. č(Č)asu, čo sa prejavuje vonkajšími ale aj vnútornými zmenami všade, kde sa pozriet(m)e. (len tá paradajka mi akosi rastie pomaly..)

Teraz nehovorím o tom, že je tu čas púpav a mini"s, (ne)chlastačiek a suchôt, víťazstiev a prehier, odchodov a opätovných stretnutí.. to sa tak periodicky opakuje, šak víš né. Každé tenkrát poprvé je významný a závažný fakt v živote dospievajúceho človeka.

Niežeby som sa cítila stará, ale ked mi včera povedal sopľavý škôlkár, ked som si rezko vykračovala, že TY STARÁ JEŽIBABA (akože len tak, cez mreže, ked som šla kolem ich výbehu, hrúúúza..)
Alebo ked som si dnes pekne večer ostala domka, konečne dožiť, lebo aj vacances vyčerpávajú a bolí ma zub.
A ked sa to deje aj môjmu okoliu-neokoliu, že sa žúruje na počesť prvého oficiálneho styku s -OH"s, alebo plus dva, a temer všetci už skoro testujú kolesami ulice mesta, začína to byť naozaj vážne..

Ale napriek tomu všetkému ma to ešte stále tak celkom nepohltilo! Stále občas nemám chuť na fyziku, občas mám chuť zabudnúť a/alebo íst trsať nielen pred zrkadlom a vždy ten poťah na posteľ v rýchlosti ráno len tak zhúžvem.

Krédom príležitostne = vždy ked je príležitosť nikdy nepohŕdajte, nie je na škodu..



bez záveru

Starneme amigos, vaša maxihra..


L.

 Záchod
Komentuj
 fotka
joelina  17. 4. 2009 23:00
pekný. som suchá, nemám viac slov. aha, a: už bl wr
 fotka
elwinko  17. 4. 2009 23:01
toho škôlkára si podám!
 fotka
titusik  17. 4. 2009 23:09
najlepší je ten prvý odsek prepáč, ale to ma dostalo. Mám pocit, že používaš nový slang?
 fotka
chiflada  18. 4. 2009 00:37
trochu som unavená a pripitá na koment..sa tvár že som poznamenala čosi pre mňa typické
 fotka
ink  20. 4. 2009 15:25
Konečne tu čítam nejaký zaujímavý blog. Skrátka len ten systém písania je dosť zaujímavý na to, aby som to dočítal a mal dobrý pocit.
 fotka
rooar  24. 6. 2009 23:28
Človek by potreboval sem tam pár checkpointov... .a možno aj neaku tú umbakarnu.
Napíš svoj komentár