nie som dekadentna, nemam umelecke vlohy a (uz) sa netvarim, ze viem pisat. som scestna, leniva, dofenzivna a niekedy aj mrska. a strasne rada sa lutujem..

zufali ludia, zufale ciny. nie som zufala, ake zvlastne slovo, len sa mi niekedy nepaci, co sa deje. som samostatna, ale nie tak velmi, aby som nebola zavisla na ostanych ludoch; vsimate si to? kolko ludi naozaj potrebujeme k zivotu? od rodiny, priatelov, ktori nas udrzuju v neustalej psychickej (ne)pohode, po tetu v potravinach, vyucujucich, pseudobirdzacke priatelstva, zaoceanske znamosti a susedsku rivalitu..

stale to nejde.. absolutne netusim, o com je tento pseudoblog, ani sa nebudem tvarit, ze ho po precitani spalim, tak ako som nestihla vidiet anglicke jahody.. ale pacia sa mi a. blogy, objavila som brilantneho s. a napriek tomu, ze uz nestiham sledovat blogy.sme, je fajn vediet, ze mam aky-taky prehlad a zo starych casakov poznat medzi riadkami..

a nie, nerozveseli ma, ked su ludia okolo mna nestastni, dakujem a.

vyrastli sme z veku, ked sme chodievali pit, aby sme boli in, lebo to tak robil kazdy.. teraz je to obcasne a prilezitostne. a aby sme sa rozveselili, zabudli, vyplakali, vyrozpravali, obvinili..zabavili? .. nakoniec skoncime pri velkej hanbe, lutovani a staronovych zavazkoch.

vztahy sa vyvijaju. pred rokom.. zda sa mi to ako neuveritelne nekonecna doba, mozno som odvtedy vyrastla, trosku oddetskela, ale urcite som sa zocelila. prisla som na chut poezii, rockandrollu, mozno lozeniu a stale utuzujem sladky opojny mok. zvonenie na mobile mi pripomina, aby som nebola blbsia a naivnejsia ako som a kazde rano si hovorim, ze dnes uz na bus utekat nebudem.

a citite to leto?

(..nadherne ticho snov..)


p.s. mala som potrebu, tak som sa (ne)vydristala. mozno opat? o nicom, bez pointy, dokonca bez diakritiky, ale newayovsky a ano, ZUFALO. nefalsovane a bez potlesku..

 Záchod
Komentuj
 fotka
elwinko  23. 5. 2009 23:23
Ticho tlieskam.
 fotka
joelina  23. 5. 2009 23:25
mam rada tieto asociacne vypisovacky. a aj teba. dufajuc, ze nie som pseudo.
 fotka
akuska  23. 5. 2009 23:25
že sladký opojný mok zase zakladáš KSOM?
 fotka
titusik  24. 5. 2009 12:15
má to pointu, niekde ju nájdeš len ty , ale presvitá pekné
 fotka
drusilladayerova  24. 5. 2009 13:36
aj ja sa rada ľutujem
 fotka
affectionner  24. 5. 2009 23:50
pripomenula si mi tym mna ...ale ja by som to takto napisat nevedela...
Napíš svoj komentár