Som nechcel ostať, neplanoval som, aj lajdácky som bol oblečený ale víno ma presvedčilo a jeden kamarát ktorému budem do smrti vdačný za jednu noc v smutnom bare na konci mesta, keď mi nebolo dobre.
Už po takej 2 hej flaši dobrého ružového som sedel na zemi a robil som im "youtubedížeja"
Mal som cigu v hube, pohár medzi nohami a s vrelosťou som poháňal tancujúci dav.Twist and Shout, Lets Get it on, But i dont feel like dancing.. a som si tancoval v mysli. Dievčata boli pekné , charizmaticke a chýtre, ako bývaju v našej škole.Všetky roznorodé ale prevažne velmi si podobné.
Bolo tak pred polnocov a ja som sa tešil v duši. Tešil som sa že sa ludia tešia, že ma majú radi, že som im simpatický a že nie je nevrelosť počas tejto udalosti.
Jedno dievča mi vyfotilo zadok ked som tam kľačal a ukazovalo mi fotografiu.Že mám pekný
Zasmial som sa s ňou.Nebol som oholený, teda este ani teraz niesom, tak vizeram staršie zanedbanejšie ale podla mna este o niečo viac charizmatickejšie. Ležerny look mi vždy sadol. A tak sa tlačili tancovali a ja som si pomyslel že by som aj tancoval ale hanbim sa. Boli velmi milí, ale pousmial som sa ze ja tancujem lepšie že by som im to mal ukázat, a dalšie víno mi len pritakalo. No jebol som tam Stuck in the midlle with you a začal.

Tancujes skvelo!
to je este nič, hanbím sa.
Boze toto je nič?
To je potom čo ked si vypiješ viac.
Uvidís odpovedal som.

A vypil som a robil som šhow, poháňal ludí, perifernym videním som si všimol dvoch simpatických hipsterov ale teda, ako na mna ukazuju a s umsevom prikivujú, že niečo ze dobre tancuje nie?. vedel som ze dobre. ze sa viem uvolnit a tak sa aj stalo. Dlho som netancoval ale radujem sa tomu stále.
A spolužiačky mali pery roztiahnute ako joker a ja ich len točil a točil.
Tak sa miestnost zaplnila mladíckou radostov, rozbitými pohármi, a aromov špagov nechtiac zahasených v plných pohárov vín. Už bolo neskoro a ludia odchádzali, nosili sa vzájomne, pomáhali si, držali kamarátsky čelá neskusenych prváčok ako vracali, ale postupne sa tratili, dotancoval som.a v mysli som mal ajtak prevažne , že najradsej by som tancoval s inou.. skor to bolo divadelne predstavenie posledné pesnicky, uklonil som sa a siel ze si este upijem. Prišlo ku mne dievča ktore bolo bledé roztrasene, s uvolnenými gombíkmi na blúzke a sem tam dredami, bledá nie kvoli alkoholu, inač krásna a pobozkalo ma.
Otočilo sa na opatku a odišlo.

Nebozkávajte zadaných mužov.

Nikdy.
Nemám rad takéto chovanie, nech je pod akýmkolvek vplyvom. Ľubim jedno dievča a plnanujem v tom pokračovať. Sadol som si na zem v hale ( najradšej sedim asi na zemi popravda,..zvláštne..) k ostatným a točili sme víno, stratil som cigarety, spomenul som si ze mam narodeniny, uz 45 minut potom. gratulovali mi a ja som sa tesil a vedel ze domov nepojdem, teda na ubytovnu, ale ze prespim v škole lebo je mi to daleko. Rano dam kavu a dospim neskor.
Tesil som sa ze som ostal, všetkých to potešilo..ale na čo ten bozk. začmudil mi mysel , ..akoby ma pobozkal parkoviskovy betón, nič len chlad. Vedela ze mam priatelku,..ved vsetci to vedia pretoze sa o to zaujímajú.Tak kto ti dal právo..
Tie pery nebudú pre teba. Tie pery budu a su pre ňu. -posledná myšlienka ked som sa poskladaný ako hakový križ snažil zaspat na nekomfortnom kresle medzi pol 4 tou a 4 tou. A cítil som ju hrejivo v sebe.


Nebozkávajte zadaných mužov.

 Denník
Komentuj
 fotka
hellium  11. 10. 2014 11:11
dobre píšeš aj hráš
 fotka
nenavidim  20. 10. 2014 16:57
@1 ďakujem
 fotka
cherrypie  25. 10. 2014 00:57
Strasne ma to tak milo rozosmialo a vyvolalo vo mne tu naladu ktora tam panovala ! sice si ta viem zivo predstavit a to tomu dodava istu atmosferu, ale aj tak pekne napisane. A vsetko dobre s novou cajou prajem
 fotka
nenavidim  26. 10. 2014 12:33
@3 Dakujem ,fakt fakt:3 ( )
 fotka
beatlesgirl  4. 11. 2014 20:44
Jeminku, strasne si to chcem precitat a zistit, co je to za kusok, ale musim sa ucit matiku ...no slubujem, ze si to coskoro precitam! peace, luky.
 fotka
nenavidim  4. 11. 2014 23:37
@5 joj zlata ! šup šup do Ba na kavičku! ( a napis niečo nove! i miss you !
Napíš svoj komentár