Dobre ked si chce niekto zit v style kolik + kolik je to jeho vec a nech si robi co chce.
Ale sucastou tejto subkultury su aj chlapi v pancuchacoch , namalovani chlapi , chlapi - devky a povedzte ze toto spravanie nie je prinajmensom provokativne.
Bol som na pride a skutocne by som nechcel zit vo svete, kde chodia po uliciach taketo individua.....
Dostatok tolerancie - ano.
Ale treba urcit hranice.... My normalni sme este stale vacsina a blaho vacsiny je viac ako blaho mensiny ! Na to je teraz velice moderne zabudat.
Ak dostatok netolerancie pomoze k tomu, aby si nejaky tranzvestita chodil v ruzovej sukni len doma v obyvacke a nebude tym obtazovat ludi na ulici, potom je urcite mnozstvo netolerancie ziaduce.
Spolocnoest ma urcity standart.
A ten standart nevznikol za noc.
Trvalo starocia rokov, kym sme sa naucili zit tak , aby prevazna vacsina ludi bola spokojna a to treba chranit viac ako buzikov.

Najlepsibloger

 Blog
Komentuj
 fotka
radiophonic  25. 7. 2011 18:16
@Semhamforas No jasné. Vieš, keď to v sebe tak dusia z pre mňa neznámeho dôvodu, musia si potom nájsť nejaký ventilček. A čo potom urobia? Nadávajú do vlastných radov mysliac si, že takto odpútajú pozornosť od svojej inakosti, ktorá je pritom pomerne zaujímavá. Rozumieš tomu, Peťulko?



Máš pocit, že netolerujú naše zvyky v obliekaní? Už si sa stretol s gejom, ktorý ti vynadal z dôvodu, že si oblečený veľmi hetero a chcel ťa presvedčiť, že je rozumnejšie a hlavne estetickejšie nosiť v zime namiesto šálu cyklámenové boa?
 fotka
radiophonic  25. 7. 2011 22:31
@Semhamforas Vidíš, ani jedna skupina nie je tolerantná, ale aj tak mám dojem, že to skôr majorita kuká skrz prsty na inakosť gejov.
 fotka
radiophonic  25. 7. 2011 22:32
Aj tak som celkom dobre nepochopil, kam si smeroval svojim príkladom s transvestitmi.
 fotka
najlepsibloger  25. 7. 2011 22:42
Si inteligentny a zrejme aj vzdelany clovek semhamforas. Takych tento stat potrebuje.
 fotka
radiophonic  25. 7. 2011 23:31
@Semhamforas Aha, ty si dá sa povedať homofób. Neviem, ako sa vidíš ty, ja ťa vidím takto a vôbec to so mnou nič nerobí. Keby si bol gej, bol by som rovnako pokojný, pretože ma zaujíma hodnota človeka a jeho názory alebo orientácia sú iba podružnosti, ktoré ho ako celok dotvárajú, ale pre mňa to nie sú dominantné prvky.



A birdz potrebuje niekoho, ako je NAJLEPŠÍBLOGER.
10 
 fotka
radiophonic  25. 7. 2011 23:47
@Semhamforas



A vieš ty o tom, že aj ja, človek s nie práve vylešteným heterofluidom, bol som označený za homofóba?



Inak, si podarený. Úsmev sa mi pohral s tvárou.
12 
 fotka
radiophonic  27. 7. 2011 00:12
@Semhamforas



Sme dve.
Napíš svoj komentár