N0win0u
36-ročný muž, na dievčatá
najnedávnejšie lognutie
6. 1.januára 2018 23:38
6155 dní na BIRDZi
regnutý od 29. augusta 2008
4 komenty
1
lawey
20. 4.apríla 2014 17:42

btw. najnovší Ragnarov syn bol označovaný monster kreto lebo nemá nožičku? resp. hentaku volutku či čo to je lebo som vcelku nechapala čo sa deje (divam bez tituliek a navyše sa mi aj krasne slnäčko odrážalo od monizoru
2
@lawey no Ivar the Boneless sa vola ako mozes si precitat stare zapisky o lodbrokovcoch, alebo ti postaci wiki ak chces vediet blizsie info, ale obsahuje to spoileriky ofkors
3
no vedela som nakoniec.... ale čakala som niečo ešte za tým či tam nie je ked boli takí zdesený
nejaké prekliatie alebo ďalšie oné!
a čítala som...jj oboznámenie: "spolers" a bolo to čosi ako diel prerozprávaný v zlej twilightlike poviedke
nejaké prekliatie alebo ďalšie oné!
a čítala som...jj oboznámenie: "spolers" a bolo to čosi ako diel prerozprávaný v zlej twilightlike poviedke
4
mg jebnuty birdz koment mi neprida.
no tak jasne, ze boli zhrozeni, za tej ery narodenie postihnuteho dietata sa bralo naturalne ako slaby kus nehodny prezitia.
kde si to citala, ci co ? nechapem to vobec co pises, jaky diel ? ja osm pisal, ze zapisky co su niekde na nete prelozene casti poviedok ( podla coho su celi vikingovia robeni ) alebo wiki utrzky. tam neboli videa, alebo som mimo uplne
no tak jasne, ze boli zhrozeni, za tej ery narodenie postihnuteho dietata sa bralo naturalne ako slaby kus nehodny prezitia.
kde si to citala, ci co ? nechapem to vobec co pises, jaky diel ? ja osm pisal, ze zapisky co su niekde na nete prelozene casti poviedok ( podla coho su celi vikingovia robeni ) alebo wiki utrzky. tam neboli videa, alebo som mimo uplne

Napíš svoj komentár
- 1 Tulipanoo: som v Bratislave druhy den a normalne mam pocit, ze v tomto meste...
- 2 Y4nn4: Predvčerom mi prišlo zle od tepla v DMke a milé bytosti predavačky v prevádzke...
- 3 Azizi: Po Maxihre dnes znova niečo veľmi výnimočné! Film Enchanted Journey o 2 veveričkách, ...
- 4 Raketak: viete Vy rozdiel medzi psenicou a jacmenom ? ...
- 1 Tulipanoo: som v Bratislave druhy den a normalne mam pocit, ze v tomto meste...
- 2 Dezolat: Pre uspech Koňoholiek mam pre vas dalsi typ. -Ishuzoku Reviewers - v preklade...
- 3 Azizi: Od dnes mám týždeň dovolenku < 3 PS: A...
- 4 Raketak: @lostinthedark : NEROB SI NADEJE ANI NA JEDNU PRACU A OSTAN TAM KDE SI...
- 5 Y4nn4: Predvčerom mi prišlo zle od tepla v DMke a milé bytosti predavačky v prevádzke...
- 6 Teal: youtu.be/j-83LM92nTs...
- 7 Azizi: Po Maxihre dnes znova niečo veľmi výnimočné! Film Enchanted Journey o 2 veveričkách, ...
- 8 Raketak: viete Vy rozdiel medzi psenicou a jacmenom ? ...
- 1 3kratadost: Kedy konecne zacnu pokutovat (a idealne aj zatvarat a bicovat) dementnych kokotov, co...
- 2 Lostinthedark: Modelová situácia: vzali by ste radšej vyššiu pozíciu v krajine, v ktorej aktuálne...
- 3 Mytickaentita: prajem požehnaný víkend všetkým BA-drbanom < 3
- 4 Mytickaentita: bola som na cintoríne a videla som, ako tam čierna mačka ulovila myš....
- 5 Lostinthedark: Je vegetácia a s tým spojené mnoho roboty. Ale nemenil by som, rozhodne...
- 6 Lytaryta: > som este nikde, na celych internetoch,...
- 7 Tulipanoo: poslala som si prihlasku na odbor, kde som si myslela, ze specializacia...
- 8 Teal: Otvoril som si vychladené Peroni, vyložil nohy na terase a teraz sa zabávam...
- 9 Lytaryta: *Marcel z Malého Mesta je tu* 1985, Peter NAGY ...
- 10 Lytaryta: opona závisti : ...