Mytickaentita
26-ročné dievča, emo, katolíčka
najnedávnejšie lognutie
dnes 09:27
515 dní na BIRDZi
regnutá od 16. februára 2025
mám rada gen Z, užívam si že som gen Z :3
18 komentov
1
mytickaentita
6. 7.júla 2026 11:52
aj mojich súkmeňovníkov mám rada
3
@lostinthedark @2 veru, veru, to ťažko s nami, keď nevieme precítiť tú """urgenciu""" toho telefonátu!
4
gen Z hlavne neexistuje. tak ako v podstate ziadna generacia. je to socialny konstrukt , aby 3.3edni novinari typu startitup a podobne sracky mali o com pisat svoje shitne clanky
6
@tequila @4 ja si myslím, že človeka ovplyvňuje a formuje to, v akej dobe vyrastá teda nie, nemyslím si to, je to fakt. a osobne vidím dosť veľké rozdiely medzi mileniálmi a zoomermi
8
@mytickaentita @6 Maš určite pravdu, že nás formuje doba v ktorej vyrastame. No príde mi zaujímavé že sú mileniali čo si viac rozumejú s gen Z, než s rovesníkmi a naopak.
12
13
Pokial viem relativne velka cast zapadnej gen Z je velmi pre palestinu a proti Izraelu, tak az tak rada by si ch mat nemala
14
15
do istej miery, ale velmi malej. nemyslim si napr. ze tvoja puberta a rana dospelost, hlavne co sa tyka nazorov, idealov a spravania, bola v niecom ina nez moja ci mojich rodicov.
ano, doba je ina vo viacerych smeroch, ale podla mna (aj z toho, co pozorujem) ludska prirodzenost nou je ovplyvnena menej, nez by sa na 1. pohlad zdalo; ovela vacsiu rolu hra, ake hodnoty jej boli vstepovane. preto nemam rad skatulkovanie na generacie - ak by si chcela vydestilovat nejaky opis priemerneho zastupcu gen Z (alebo hocakej inej), vyjde ti akurat, ze ma 1 cecok a 1 vajco
mozno este jedine, co gen Z vystihuje, je, ze este nikdy sa nenarodila tak nepripravena generacia do tak tazkych casov: najma tych, co este len pridu (a to mate spolocne s gen alfa). ale tam asi niet velmi co zavidiet
ano, doba je ina vo viacerych smeroch, ale podla mna (aj z toho, co pozorujem) ludska prirodzenost nou je ovplyvnena menej, nez by sa na 1. pohlad zdalo; ovela vacsiu rolu hra, ake hodnoty jej boli vstepovane. preto nemam rad skatulkovanie na generacie - ak by si chcela vydestilovat nejaky opis priemerneho zastupcu gen Z (alebo hocakej inej), vyjde ti akurat, ze ma 1 cecok a 1 vajco
mozno este jedine, co gen Z vystihuje, je, ze este nikdy sa nenarodila tak nepripravena generacia do tak tazkych casov: najma tych, co este len pridu (a to mate spolocne s gen alfa). ale tam asi niet velmi co zavidiet
16
18
@tequila @17 oh, kdeže! práve preto dúfam, že sa veci budú zlepšovať, lebo ja verím tomu, že sa musia začať zlepšovať! ale ja som občas rada naivná, leave me alone!!

Napíš svoj komentár
- 1 Domek: Povedzte mi niečo kontroverzné. Potrebujem dávku nejakého gossip matra. Nejaké tajomstvo alebo niečo také....
- 2 Abstraktdepres: Predstavte si kto dnes bol pri mne vo firme, Mýtickaentita! Aj netopiere a...
- 3 Kviatek: Čo je toto za novú jebnutú módu mať všade hudbu vyjebanú na 200%? Idem...
- 4 Tulipanoo: hodinky mi hlasia vynikajucu kvalitu spanku a mne sa pritom snivalo, ze som...
- 5 Azizi: Posledné roky mám vždy také obdobia, keď si neustále kupujem tú istú sladkosť...
- 6 Alojzvajciar: Dobre spravy. Moj postreleny kocur nakoniec mozno nepride o nohu. Daju...
- 7 Najvacsifanusikhenrietym: tiež rozmýšľate nad farbou stolice podľa smradu, čo cítite?
- 8 Manutdman: Všimli ste si, že keď ste blízko nejakej osoby, ktorú poznáte len...
- 9 Tulipanoo: moj plan na tento rok je urobit si kurz marketingu v kulture a potom...
- 10 Redpanda: Ked raz vyhram v loterii, kupim si byt v skyparku!