Ako ľudia nie som blogger ale dnes netuším komu inému to vykecať .... budem si proste predstavovať, že kecám do pléna a niekto ma počúva....

V skratke : Celý svet sa serie ! úplne od začiatku až do konca....
hneď presne neviem kde je začiatok ale veľmi presne viem kde je koniec ! a tým koncom sú tieto prázdniny....

Človek drie celý rok a čaká akým obrovským uvoľnením budú prázdniny ale oni nie sú !
Je to len nudné poflakovanie sa ,práca počas najkrajšej časti dňa a plná peňaženka peňazí, ktoré nemáš s kým poriadne minuť !

Keď makám ( expresívne povedané keďže som lektor) a zarábam tak očakávam, že to čo zarobím si pekne užijem ! Mám dosť šetrenia na neistú budúcnosť, neustáleho uskromňovania sa, neustálej buzerácie ako veľmi utrácam !
Nejdem z toho obviňovať spoločnosť ale asi je určite vinná ! Dnešné decká nepoznajú inej zábavy ako neustále nalievanie sa. Je to choré koľko málo inteligentných ľudí stretnem (čo je dosť na piču, keďže pracujem ako lektor a denne prichádzam do styku s ľuďmi, ktorý za inteligentnou zábavou cestujú !) . Neviním za to krízu, ani zlú konštaláciu hviezd, ani zlú generáciu . Je to v ľuďoch.

Média Vám denne súkajú ich neznesiteľné ideály, dokonalé formy existencie, ktoré sú tak dokonalým dôkazom blížiacej sa katastrofy !
Menovite hviezdičky ako Miley Cyrus, Justin Bieber . Tí ma štvú absolútne najviac. Skrz detské programy dnešným deckám naštopkali do hlavy predstavu ako ma taký teenager vyzerať. Tie dokonalé úsmevy, absolútne módne oblečenie, povrchné správanie, intrigy ako základ funkcie vzťahov, posúvanie morálnych hraníc niekam do horúcich pekiel ( toto nie je spojené s katolíkmi, či akoukoľvek inou hovadinou ! žiadna metafora proste holý fkat ) .

Neni choré, že hranice prvého sexu sa posunula na 14 rok života globálne ? Uvedomme si akú asi predstavu o sexe môže mať 14 ročné decko ! Áno, presne takú, akú im tieto Holywoodske braky dokážu poskytnúť !

Asi pred 1500 rokmi (cca) na takomto niečom stroskotala civilizácia na veľmi vysokej úrovni. Boli to Rimania, ktorý sa stali absolútne nemorálnym, skazeným štátom a organizácia bola založená na intrigách, vo väčšine prípadov sexuálneho charakteru.

Nevynášam súdy, nikoho nekarhám.... Len konštatujem, že nie som spokojný s miestom a časom, v ktorom žijem.

Budiš Boh k nám milostivý.
K ateistom nech je to matéria alebo čo....


Toť Hawk... trápny som !
ale zaspím... Brum chrum pac....

 Blog
Komentuj
 fotka
zuzzna  12. 7. 2010 23:12
Celkom dosť výstižné!:/
 fotka
marosko81  12. 7. 2010 23:19
skurveny je ten dnesny svet , cely prehnity amerikanizaciou a modnymi vyplodami zo zapadu... a je len na nas aby sme s tym nieco urobili ...
 fotka
smajlgirl  12. 7. 2010 23:22
No, máš pravdu.

Ako vždy.
 fotka
melinda282  13. 7. 2010 00:08
úplna pravda..svet je tak nezvratne saktený..
 fotka
bonita  13. 7. 2010 10:14
svet nie je skazený ale ľudia!
 fotka
mrmaxwell  13. 7. 2010 15:47
svet bez ludi prezije a dokonca lepsie ako s nimi ale co budeme my bez neho ??
Napíš svoj komentár