No, áno... mám krízu

Kto by si to mohol pomyslieť, že Guru nevie kam sa obrátiť? Preto sa chcem spýtať skúsenejších pozitívcov. Ide o to, že sa potrebujem sústrediť výlučne na jednu vec a potreboval by som jej dať na taký mesiac priestor 24/7... viem, že to nejde lebo šak sem tam sa aj vyspať treba lebo sa ma ľudia budú na ulici ešte viac báť, ako teraz keď ma tak náhodne a hlavne nečakane stretnú kdesi na rohu budovy.... Neviem čím to je ale väčšinou spravia také že: "híííííí! ale som sa zľakol/zľakla" a kruhy pod očami od nedostatku spánku by tomu asi nepomohli. Skôr ma trápi ako využiť tých zvyšných 14 hodín, čo nespím, produktívne a zamerať svoju pozornosť na jednu vec... Tak teda? ako to robíte by? Mne to voľáko nejde... hlavne keď sú to teda povinnosti a ja buď kukám nejaký primitívny seriál, alebo film alebo sa len tak flákam, otváram a zatváram chladničku, sem tam z nej dačo zožeriem a tak.... takže vaše veškeré poznatky pripomienky hinty grify a nápomocienky do komentára poprosím

no ale aby som nebol mrzutý, a názov pozitívne sa niesol v podobnom duchu ako doteraz, vrámci prokrastinácie som sa rozhodol, že dačo spravím aj pre svoje telo a ducha!

Minule som spomínal, že sme bežali na ten autobus a keďže som sa štyri roky poriadne nehýbal, rozhodol som sa, že ten beh začnem praktizovať častejšie. Áno chlapec, ktorý z duše neznášal futbal, a keď mu kopol niekto prihrávku, radšej sa lopte uhol aby náhodou niečo nedojebabral sa dal na 4 rokoch ničnerobenia na beh! takže si už nejaký ten týždeň dva odbehnem svoju trasu a som spokojný, že niečo robím pre svoje telo. A odkedy behávam, zožeriem aj varený kaleráb, ktorý som pred tým iný, ako surový nemohol ani cítiť.

A keď vravím, že dačo robím aj pre ducha - Starká mi vravela, že jedna jej kolegyňa zo základnej školy sa sťahuje do domova dôchodcov a že ruší svoju knižnicu, že ak chcem, môžem si ísť niečo vybrať. Takže v mojej knižnici pribudlo teraz za dva rady kníh slovenskej aj svetovej klasiky a idem to pomaličky lúskať. Možno zo mňa bude aj intelektunál! (áno viem ako sa to píše, áno viem že to je trápne, áno viem že to bolo v LokalTV, áno... No A ČO?! ) Už som aj začal a prvá kniha - Emile Zola - Zabijak je už z polovice zdolaná. Som zvedavý, či tie reči o tom ako knihy podporujú fantáziu sú pravda, alebo nie.... pri mojej škole, kde je vytváranie reality bežná súčasť, by sa mi to mohlo zísť hejže. Jou a keď sme pri tých radách, kľudne mi môžete ešte vysvetliť, ako sa dá čítať v autobuse alebo vo vlaku? dosť ma to sere, že ma vtedy tiež zaujíma všetko naokolo... kurva, ja mam asi seriózny problém so sústredením. Sú na to dake recepty?

Čauko kakavko nabudúce

 Denník
Komentuj
 fotka
johnysheek  1. 9. 2015 01:20
a ake knizocky si to dostal?
neplanujes poziciavat?

inak k pozitivizmu.. je to uplne super.. divat sa na svet optimisticky. ano. na jednej strane to je spojene s akousi naivitou.. kedze sa spoliehas na dobro a ruzovy svet.. ktory vsak tak uplne ruzovy nie e..
na druhej strane treba prijimat i pady a problemy ktore pridu.. lebo vsetko ma svoj vyznam.. vstko nas posuva vpred.. a robi nas takymi akymi sme..
 fotka
motorbreath  1. 9. 2015 10:57
@johnysheek zolu, gorkijho, tolstoja, dostojevskeho, urbana, hurbana, nejake basniky, baladky, jarosa, a par nejakych neznamejsich... poziciat poziciam, ale len znamim

ale sak ano, ja nevravim o naivnom pozitivizme... skor o zmene perspektivy ak si cital prvy diel, tam je to celkom citelne. proste vytazit z toho zleho, obratit to na srandu alebo sa nejakym sposobom poucit z toho. Doteraz som len bol nasraty ked sa daco nevydarilo, picoval na cely svet a to proste neni dobry pristup lebo som si sposobolal len vysoky tlak, nervy, a to mozno nechtiac aj prenasal na ostatnych
Napíš svoj komentár