Guru sa zas hlási o slovo. Tento krát to bude trošku kratšie a viac obrázkovo videjové. Neviem či som to ja, či sa to začína diať, alebo si len všímam to čo som si doteraz nie, ale vedzte, že začínam naozaj nachádzať pozitívne veci v úplných chujovinách a sem tam mi to vyčarí až úsmev na tvári.

tak napríklad!
vždy sa smejem keď tato kuká šlágerTV lebo to sa proste nedá - tie tanečky, huby na plejbek, trápne vtípky, dôchodkyne, ktoré ťapkajú v hľadisku do rytmu a vlastne stále toho istého rytmu, lebo tie songy sú všetky na jedno kopyto!! ale som sa započúval do jednej piesonky, a tu je:

Screenshot


taká pozitívna ako nikdy!!! sak hen ten text! na na na náladu mám dneska báječnou! no ak by som založil niekedy spolok pozitívnych individuumov Mára a Marcel by sa postarali o hymnickú pieseň tohto spolku. a ten kdo se mračí nemá o živote šajn! aby ste vedeli

ďalšia vec, dnes som objavil na nete tento obrázok. Často som sa to pýtal aj ja sám seba, prípadne aj ostatných a dokonca to bol aj dôvod, prečo som začal písať pozitívne periodikum - ako je doPSEJriti možné, že niektorí ľudia sú takí nabudení plný elánu a životej energie, keď ja sa len zobudím a je mi už keketne z toho, čo všetko ma čaká.

tu je obrážťok


ak by to neslo tak klik na link
» scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/...

Zjavne to aj u mňa už prišlo do bodu, kedy to tej mrdke existencii chcem konečne natrieť aj ja! Prebudil sa vo mne Zorro pomstiteľ, moja veľká inšpirácia z detstva Uvidíme kto z koho.... Život, priprav sa!

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár