Som čítal jeden koment a bolo tam pekné slovné spojenie... Už dlhšie som rozmýšlal nad tým, že ako to nazvať, takže @elemia diky ti za to!

Svet je veľmi divné miesto čo sa otrokárstva týka, ale aby sme veci dali na správnu mieru - nie nehodlám tu mudrovať filozofovať a zamýšľať sa nad tým otrokárstvom, ktoré vzniklo už kdesi v antike, takže drahý čitateľ / ka, ak robíš referát do školy o vojne sever proti juhu a google ti vyhodil túto stránku, si tu zbytočne. Skôr by som sa rád zamyslel a vyjadril k otrokárstvu, ktoré sledujem v poslednej dobe nie len na tejto stránke, ale aj v celej spoločnosti. Tento článok nebude ani atakom na média, ktoré teda atakujem so všetkou chuťou a elánom, tento článok bude skôr o ľudoch.

Mohol by som atakovať média, lebo udávajú "trendy" ale ja som človek hĺbavý a snažím sa nájsť pravú príčinu chyby v systéme. Keby ľudia tie média nekupovali, alebo by nepozerali televíziu, nevedeli by čo je trendy ale koniec koncov - dopadlo by to tak, ako keď printové a televízne média nefungovali. "TRENDY" záležitosti ostanú tým čím sú aj bez médií.

Skôr mám pocit, že ľudia si robia otrokov sami zo seba. Keď som nakrúcal video "ŠTASTIE" mal som nájsť nejaký vhodný citát pred začiatok videa, ktorý by vystihoval myšlienku celého filmu. Keď som sa prehrabával v citátoch o štastí, našiel som jeden, ktorý som nakoniec nepoužil, no utkvel mi v pamäti a vidím, že práve v tejto chvíli sa skutočne hodí - "Šťastní ľudia sú tí, ktorí si z kritiky nerobia barometer svojej nálady". Problém otrokárstva je však trošku iný - pretože otrokári si nerobia barometer svojej nálady len z kritiky, ale aj zo slov uznania, pochvaly, a kladných úsloví.

Jednoducho povedané, je to tu samí tragéd. Depresia na každom kroku. Ja to beriem, každý má svoje problémy. Len fakt nepochopím ľudí, ktorí sa prídu vysťažovať na net a nech im poviete čokoľvek, budú si presadzovať svoju pravdu a buď skončíte v ich očiach ako kretén, lebo ste ste sa vyjadrili negatíve, hrubo, satiricky, povíšenecky alebo kriticky, alebo skončíte s odpoveďou - ty to nechápeš, lebo si si to nezažil... Načo sa potom taký človek vyjadruje, keď nechce rešpektovať alebo prijať názor niekoho druhého. Čo je zaujímavé, že takýto ľudia sú väčšinou single. Ako fakt nechcem byť zlý, ale ja sa tomu ani nečudujem. Koniec koncov, ide to ruka v ruke - Oni majú depresiu, lebo sú sami / samé, ale kto by išiel do vzťahu s niekým, kto na názory druhého serie a nech mu/jej povie čokoľvek, vždy to bude na hovno.

Ano drahí tragédi, zotročujete samých seba....

 Úvaha
Komentuj
Napíš svoj komentár