žiadne vajcia, srandy bokom Len si všímam obrovskú vlnu negativity chŕliacu nie len z birdzu, ale aj z celého sveta. Niekto tu nedávno zase spomínal film tajomstvo, videl som ho... zamyslel sa, skúsil.... nefunguje mi to; ale nejde o to... Myslím, že tam padla nejaká veta (alebo to bolo v kymatice? aj to, kde to odznelo je vlastne nepodstatné) v zmysle - zlo plodí zlo, a dobro dobro... Nuž teda, nakoľko mám aj ja dosť na štidirí štidirá náladu z posledných dní z udalostí ktoré sa mi prihodili, rozhodol som sa, že asi treba začať niečo s tým robiť, ale nie, nebudem sa ani ľutovať ani pičovať a kurviť a kokotiť ako mi je zle. idem sa tváriť pozitívne, lebo 1000 krát opakovaná lož, sa stane pravdou. a možno to nakoniec bude aj pravda... ktovie...

Vždy som rozmýšľal, ako je DO PIČE možné, že hentí pozitívne naladení mi vravia - "veď sa raduj, teš sa"... no lebo keď sa ti všetko tak nejak zasiera, v horšom prípade jebe... a keď sa jebe tak poriadne, všakže... a teraz mysli pozitívne, dobro páchaj, buď rád, buď šťastný, okopávaj zemiaky a spievaj si pri tom, lebo život je super, a yolo a tie ďalšie vtákoviny... Tak asi sa treba začať radovať z maličkostí.... nuž teda vám idem zasierať blogovú nástenku dennými updatami o tom ako mi to šikovne ide, a dávam vám čelendž poďte do toho so mnou! (no dobre, nie je to čelendž len nechcem byť taký pozitívny trtko sám, lebo tí negativisti a tragédi, ku ktorým som do tejto chvíle patril aj ja ma tu ukameňujú )... ČIZE:

začínam od seba, ako správny duchovný GURU:
DEŇ PRVÝ
Dnes som vstal,... chcel som vstať ráno, ale vstal som na obed, ale to vôbec nevadí lebo som sa vyspal do ružova. Ráno ma čakali na stole raňajky - vyprážané vajcia, ktoré tam boli už od rána, ale to vôbec nevadí, lebo tieto teploty letné, ktoré fičia v týchto dňoch sú tak super, že tie raňajky boli teplé aj na obed! yes!!!

Po týždni som zašiel s notebookom do opravy, ale to nevadí, že mi odišiel harddisk so všetkými vecami ktoré som tam mal nazbierané a nezálohované z troch rokov, lebo budem mať nový, tak isto veľký a môžem si tam nasrať ďalšie veci za tri roky... ale už som sa poučil predsa, treba zálohovať... zálohujte si dáta dietky, je to super vec! záloha záloha záloha... ja to už mám napísané aj na tých stickynotes... neviem jak sa to volá v slovenčine no proste tie ftákoviny ci si dakde nalepíš papierik aby si to nezabudol. Ale to nevadí, že za opravu tak celkovo vysolím asi dve kilá... lebo keď to budem mať opravené, môžem robotovať a zarábať keš.... (skrytá reklama, fotím koncerty.... spravím cenu alebo.... HĽADÁM SPOZNORA )

no a keď som prišiel domov, dal som dokopy starú lavičku, ktorú už pomaly opravujem dva roky ..... ale to nevadí, že jej staré miesto zarástlo burinou a kriakmi.... dostane nové miesto a bude tam tieň. Super deň som mal... YOLO!!! teším sa na zajtra!

 Denník
Komentuj
 fotka
riskozvychodu  7. 7. 2015 20:39
veľmi dobre!
 fotka
jazzanova  7. 7. 2015 20:49
Asi si budem brať z teba príklad!
 fotka
motorbreath  7. 7. 2015 20:56
@riskozvychodu diky
@jazzanova paradicka!! budeme sa predbiehať kto mal lepší deň?
 fotka
zombik  7. 7. 2015 20:59
Ranajky super kedy bude dalsie video mimochodom?
 fotka
jazzanova  7. 7. 2015 21:29
@motorbreath Môžme Len som si nie celkom istá či dokážem v niektorých veciach vidieť niečo pozitívne ako ty Ale skúsim to!
 fotka
motorbreath  8. 7. 2015 11:29
@zombik aaaaaaaa niekto si pamata no sko ako mi notaasek z opravy nepride tak asi nebude ale mam v plane, tentokrat cosi hudobne bude to skor taka zabavicka...
@jazzanova no skusaj skusaj
 fotka
milgamman  8. 7. 2015 17:40
Asi ta chapem
To s tymi ranajkami je dobre
No vidis ako ti to ide byt pozitivny
 fotka
zombik  8. 7. 2015 23:27
Jasne ze si pamatam, na taku vec proste nemozem zabudnut fakt nieco take som uz dlho tuzila vidiet. Dokonale si sa trafil do toho ako som si to predstavovala.
 fotka
motorbreath  12. 7. 2015 18:41
@milgammaN nooo niekedy to ide snáď mi to vydrží inak tie fotky s jarou topka!
@Zombik červenám sa druhý krát !
10 
 fotka
milgamman  13. 7. 2015 22:42
@motorbreath diky chytila ma ,,inspiracia" vtedy
Napíš svoj komentár