Bolo, nebolo. Ktovie.. Určitá väzba tam asi niekedy bola, ale teraz. Nič.. Odišlo to, zmizlo ako jarný sneh v nížinách, neostala spomienka, vlastne niet na čo spomínať. Vzplanutie zápalky trvá dlhšie ako to moje.
Nuž čo... Neoplatí sa to znova zapaľovať, nechať to vychladnúť bude istejšie a spávnejšie. Stačí mi teplo, oheň nemusím mať, je z neho potom príliš veľa bordelu a treba ho niečím kŕmiť. Odmietam svoje telo a život rozrúbať na triesky, kvôli chvíľke spaľujúcich plameňov, a potom ich urputne hasiť slzami. Veď po smrti si ich užijem dosť. Tých plameňov - a možno aj tých sĺz.
Vraj zväzok prútov je silnejší? Áno, ale dva od seba oddelíme ľahšie ako jeden od neho samého. Prečo sa človek nemôže dať do zväzku so svojím alteregom? Prečo na to potrebuje ďalší prút? A načo? Oboch to zväzuje, nie je to príjemné, obmedzený priestor po boku toho druhého.
Som drevo, vlastne neviem nič. Neviem ani tancovať, ani spievať, hrať len pobiedne a najradšej by som sa vôbec nevidela. Existuje niečo ako automizantropia? Že človek nenávidí sám seba, ale zároveň aj celé ľudstvo? ...malo by. A ak to doteraz neexistovalo, práve sa to zrodilo.
Moje nálady neviem vysvetliť. Tiež to pokladám za nejakú formu duševnej odchylky. Ako sa človeku môže nálada meniť každých 30 sekúnd? ...Reagujem výbušnejšie ako sodík s HáDveOO. Som zrelá na psychiatriu.... Zasa trepem, nie.. Tam by mi chceli pomôcť a ja by som to neprežila, lebo by som mala potrebu na nich ziapať za ich prehnanú starostlivosť.
Som hnusná, odporná... Ku všetkým, ktorých budem mať o 30 sekúnd rada ako bratov a sestry. Mali by ma hodiť do vody. Alebo radšej do kyseliny, ale aký je v tom rozdiel? V oboch sa dá umrieť, v kyseline trochu zaujímavejšie. Tesne pred smrťou by som mohla vidieť plávajúce kusy samej seba. ...vlastne, vidieť už asi nie. Oči by pošli prvé. Mňam.

...a toto všetko mi spôsobili vzťahy, keby človek - predovšetkým dnešní moji spolutrpitelia (aj keď sa tak nevnímajú) - mohol žiť bez iného človeka, ktorý sa naňho má neustálu potrebu lepiť všetko by bolo lepšie. Všetci by boli priateľskí a mali na seba navzájom čas.
Čo je toto vlastne za svet? ....asi som sa zle narodila.
...alebo ste sa zle narodili vy všetci.

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  10. 1. 2018 17:14
Tomu sa hovorí puberta, zlato.
Napíš svoj komentár