Rozumiete chodu sveta? Ste si vedomí svojho umiestnenia v ňom? Nemáte niekedy pocit, že všetko sa za vami roluje a ničí sa to? Máte radi svoj život a jeho plynutie na tejto modrej a zároveň tak odporne krutej planéte? Nemyslíte si, že všetko je len pretvárka?

Niekedy pochybujem o svojom zdravom rozume, ale myslím si, že niektoré indivíduá sú na tom aj horšie. Nerozumiem ich mysleniu a ich činom. Raz sa mi líškajú, dobre, že by mi nesľúbili modré z neba a na druhý deň sa na mňa ani nepozrú.
Dnes mám trošku na nič sentimentálnu náladu a tak mám zas a znovu taký hnusný pocit, že ma nikto nemá rád. Akoby som bola na temto svete úplne sama. Bez ľudí a aj bez Malého Princa, ktorý by mi ukázal o čom to tu je. Radšej mať svoju vlastnú planétu ako tlačiť sa tu s miliónmi ľudí pre ktorých nič neznamenám.
Radšej jedna ufrflaná ruža ako státisíce mlčiacich ľudí.
Pretvárka! Faloš! Na jednej strane mi povie:"Ach, ako dobre vyzeráš!". A za rohom:"Preboha, to je ostrasné!".
Na tom predsa nezáleží kto si o mne čo myslí, ale ide o to aspoň keby hovorili všetkým tú istú verziu.

Kam som sa to dostala? Kde sa vytratila radosť a smiech?
"Som hrozné nič, čo seba nemá" Je to výstižné. Neviem kto som lebo sa strácam vo svojich vlastných názoroch a postojoch. Tá hnusnákrutosť dnešných dní spálila všetky kvitnúce lúky v mojej hlave. Už tu nie som. Je to len tieň bytosti, ktorou som bola kedysi dávno. Zmizlo všetko to dorbé čo vo mne bolo a ostalo z toho len pseudodobrota, pseudointeligencia a pseudokrása.
Vy hrozní nevyhnutní! Takto ste ma zabili a predsa ste ma nechali žiť umierajúc na tú smrteľnú chorobu straty vlastného individualizmu.
Z neba bomby! Inak nič!

 Blog
Komentuj
 fotka
aliamiseagova  10. 2. 2011 20:21
Ale Mort. Ty dobre vieš, že je vééľa ľudí, čo ťa majú radi.
 fotka
personanograta  13. 2. 2011 15:37
Toto je deprimujúce! Teda nie pre mňa, ale pre teba, či pre ostatných. Ja zvyknem články komentovať takto: štylistika veľmi dobrá! Pekne si sa pohrala so slovami, slovná zásoba sto bodov, ale so zmyslom viet nesúhlasím. Keď som si povedala stručný obsah tohoto článku, znelo mi to ako nejaká adolescentná baba, ktorá potrebuje počuť, ako ju všetci majú radi. (Nebi ma, Nebi ma!) Dobre vieš, že sú tu ľudia, ktorí ťa majú skutočne radi a týmto ich možno trošku...urážaš. No text je skutočne prepracovaný!
 fotka
xenomorph  8. 10. 2012 20:17
Tvoje vyjadrovanie je tak bohate, a ja mam problem napisat treti pochvalny koment bez toho, aby som sa opakoval. Pripadam si jak cvicena opicka.
Napíš svoj komentár